Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cashmere Crows Manchester Union
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Dixon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jackman komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Owen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dugdale geeft een lange en hoge pass. Moody rent richting de bal. Jackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Foundoulakis is nu in balbezit. Irving onderschept slim de pass. Irving passt de bal zonder na te denken. Jackman is nu in balbezit. Jackman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Neill heeft problemen om de bal te vangen. Burson is nu in balbezit. Burson passt de bal in één keer door. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jackman draait met de bal, schiet en ... Sumner kopt de bal weg. Owen heeft problemen om de bal te vangen. Jackman rent richting de bal. Jackman haalt uit met een fantastische trap. Lowry bokst de bal weg.

24e minuut.
Dugdale geeft de bal voor. Moody kopt de bal weg. Crow probeert de bal aan de voet te houden. Dickerson is nu in balbezit. Dickerson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Irving rent richting de bal. Edge tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Irving raakt geblesseerd tijdens het duel. Irving zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jackman krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Crows 53%, Manchester Union 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cashmere Crows - Manchester Union 0:0

52e minuut.
Dugdale met een snelle inworp. Foundoulakis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Irving. Irving krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Burson met de inworp. Irving speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lynch krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Perry schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lauaki de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lynch neemt de hoekschop. Foundoulakis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Crows - Manchester Union 1:0

74e minuut.
Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch speelt de bal door. Hay is nu in balbezit. Jackman verovert de bal door een tackle van achteren. Jackman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jackman springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Lowry de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Townsend zal de hoekschop nemen. Jackman is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Crow verovert de bal door een tackle van achteren. Crow met een sublieme pass. Klungelig pakt Jackman de bal. Jackman draait met de bal, schiet en ... Lowry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cashmere Crows - Manchester Union 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Crows 47%, Manchester Union 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cashmere Crows - Manchester Union 1:1