Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cashmere Crows Royal Waterside
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Foundoulakis is nu in balbezit. Foundoulakis speelt de bal door. Edge speelt de bal door. Mulligan is nu in balbezit. Mulligan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Crows - Royal Waterside 1:0

8e minuut.
Byers speelt de bal door. Parkinson rent richting de bal. Edge verovert de bal door een tackle van achteren. Edge schiet op doel. Mannering maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Crows - Royal Waterside 2:0

11e minuut.
Dodson rent richting de bal. Dodson passt de bal zonder na te denken. Fleming rent richting de bal. Fleming haalt uit met een fantastische trap. Campfens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Crows - Royal Waterside 2:1

13e minuut.
Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayman onderschept slim de pass. Hayman speelt de bal door. Dodson rent richting de bal. Dodson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Haddleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddleton passt de bal met de wreef. Hay is nu in balbezit. Fleming onderschept slim de pass. Fleming draait met de bal, schiet en ... Campfens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Hay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harris komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Wiki met een snelle inworp. Haddleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddleton passt de bal in één keer door. Fleming is nu in balbezit. Fleming draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Foundoulakis geeft de bal voor. Hayman kopt de bal weg. Owen is nu in balbezit. Fleming verovert de bal door een tackle van achteren. Fleming schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dodson speelt de bal door. Foundoulakis is nu in balbezit. Dodson begaat een overtreding. Dodson krijgt een gele kaart. Foundoulakis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Foundoulakis kan niet meer verder spelen. Pereto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Crows 53%, Royal Waterside 47%.
Cashmere Crows - Royal Waterside 2:1

57e minuut.
Edge geeft een hoge lob. Howell rent richting de bal. Howell passt de bal in één keer door. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Parkinson met een sublieme pass. Mulligan rent richting de bal. Peters is nu in balbezit. Mulligan onderschept slim de pass. Mulligan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Crows 43%, Royal Waterside 57%.
Cashmere Crows - Royal Waterside 2:1