Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionlle FC Stiffs
433cx4 Tactiek 1485
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Fradelizio passt de bal met de wreef. Kandziora is nu in balbezit. Kandziora passt de bal zonder na te denken. Morles bereikt de bal nog maar net als eerste. Morles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Kandziora kan de bal niet met de borst controleren. Kopča met een sublieme pass. do Bem rent richting de bal. do Bem geeft een lange en hoge pass. Augustenborg geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
do Bem bereikt de bal nog maar net als eerste. do Bem probeert naar een medespeler te passen. Kopča speelt de bal door. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best schiet op doel. Eymann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kandziora speelt de bal door. Brooking rent richting de bal. Brooking passt de bal zonder na te denken. Fradelizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradelizio draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Stiffs 1:0

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Powałka komt het veld opgelopen. Ćetković komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Ćetković geeft een lange en hoge pass. Kandziora met een sublieme pass. Morles probeert naar een medespeler te passen. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Stiffs 2:0

41e minuut.
Doni rent richting de bal. Doni geeft een lange en hoge pass. Augustenborg kopt de bal weg. Best is nu in balbezit. Best draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Stiffs 2:1

42e minuut.
Brooking rent richting de bal. Brooking geeft een lange en hoge pass. Jordana kopt de bal weg. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Morles speelt de bal door. Brooking bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooking met een sublieme pass. Fradelizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Mooser komt het veld opgelopen. Cantоna komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 50%, Stiffs 50%.
Internazionlle FC - Stiffs 2:1

49e minuut.
Powałka geeft een lange en hoge pass. Gatley kopt de bal weg. Morles bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandziora rent richting de bal. Kandziora geeft een hoge lob. Boucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cantоna rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kopča passt de bal zonder na te denken. do Bem bereikt de bal nog maar net als eerste. do Bem probeert naar een medespeler te passen. Augustenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustenborg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Kandziora met de inworp. Łuszcz rent richting de bal. Morles verovert de bal door een tackle van achteren. Morles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Łuszcz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parsons komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is do Bem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powałka geeft een lange en hoge pass. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Stiffs 3:1

84e minuut.
Ganster is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doni. Ganster is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ganster met een snel genomen vrije trap. Morles rent richting de bal. Morles draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 46%, Stiffs 54%.
Internazionlle FC - Stiffs 3:1