Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kendal FC The Black Mages
4231 Tactiek Kendal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 50.8
average Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Jürisoo speelt de bal door. Barkāns met een sublieme pass. Hammer is nu in balbezit. Hammer haalt uit met een fantastische trap. Oziewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Jürisoo speelt de bal door. Barkāns rent richting de bal. Barkāns passt de bal met de wreef. Arizmendi is nu in balbezit. Arizmendi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lugonja verovert de bal door een tackle van achteren. Lugonja geeft de bal voor. Inworp. Bahçeli met een snelle inworp. Barkāns geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Grassman rent richting de bal. Barkāns tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grassman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grassman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dugajlija kopt de bal weg. Żygowski heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. Fontaine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Klungelig pakt Żygowski de bal. Żygowski passt de bal zonder na te denken. Dugajlija is nu in balbezit. Dugajlija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Black Mages 1:0

22e minuut.
Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer passt de bal zonder na te denken. Arizmendi is nu in balbezit. Arizmendi haalt uit met een fantastische trap. Çarşı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kendal FC - The Black Mages 1:1

23e minuut.
Barkāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassman onderschept slim de pass. Bahçeli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bahçeli krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Jürisoo met een sublieme pass. Barkāns rent richting de bal. Barkāns probeert naar een medespeler te passen. Arizmendi is nu in balbezit. Arizmendi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cabezas kopt de bal weg. Daar is Dugajlija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugajlija geeft een hoge lob. Lleras rent richting de bal. Lleras geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lugonja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barkāns neemt de hoekschop. Arizmendi springt en kopt de bal. Çarşı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - The Black Mages 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kendal FC 50%, The Black Mages 50%.
Kendal FC - The Black Mages 1:2

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cabezas stond buitenspel. Huszti komt het veld opgelopen. Barcă komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Barkāns passt de bal met de wreef. Jürisoo met een sublieme pass. Bahçeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeli geeft een hoge lob. Barcă springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McPherson komt het veld opgelopen. Kubič komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Grassman kopt de bal weg. Dugajlija rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menicatti. Menicatti krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Lăzăroiu kan de bal niet met de borst controleren. Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu maakt een afschuwelijke overtreding. Lăzăroiu krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Klungelig pakt McPherson de bal. McPherson passt de bal in één keer door. Oziewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă onderschept slim de pass. Barcă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Grassman probeert naar een medespeler te passen. Capa rent richting de bal. Onetto begaat een overtreding. Capa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Capa kan niet meer verder spelen. Chí Công komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Barkāns rent richting de bal. Huszti met een sublieme pass. Barkāns met een sublieme pass. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barcă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. González Mateo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kendal FC 60%, The Black Mages 40%.
Kendal FC - The Black Mages 1:2