Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 21:19
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: Mein Field
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10902
The Black Mages Hajduk Split
Hadjuk Tactiek mrHighNarrow
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
19 Buitenspel 2
54 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente onderschept slim de pass. Golequente draait met de bal, schiet en ... Merisalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Mages - Hajduk Split 0:1

10e minuut.
Kalina passt de bal zonder na te denken. González Mateo probeert naar een medespeler te passen. Barkāns met een sublieme pass. Hammer rent richting de bal. Hammer schiet op doel. Capranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
González Mateo geeft een hoge lob. Boczkowski rent richting de bal. Pimienta onderschept slim de pass. Barkāns verovert de bal door een tackle van achteren. Bahçeli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pimienta neemt vlug de vrije trap. Dademasch kopt de bal weg. Golequente is nu in balbezit. Golequente schiet op doel. Merisalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tychosen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Menicatti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Mages 51%, Hajduk Split 49%.
The Black Mages - Hajduk Split 0:1

48e minuut.
González Mateo is nu in balbezit. Melamed speelt de bal door. Perilla probeert naar een medespeler te passen. Dademasch rent richting de bal. Dademasch schiet op doel. Merisalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Muñoz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeli onderschept slim de pass. Dademasch verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Inworp. Jürisoo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Buitenspel voor Hammer. Goede buitenspelval van de verdediging. Barcă komt het veld opgelopen. Arizmendi komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Perilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeli onderschept slim de pass. Bahçeli geeft de bal voor. Arizmendi rent richting de bal. Arizmendi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Menicatti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Muñoz met een snelle inworp. Dademasch rent richting de bal. Dademasch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Mages 44%, Hajduk Split 56%.
The Black Mages - Hajduk Split 0:1