Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 21:19
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 41417
ANFIELD LFC Hajduk Split
tre4tre Tactiek mrHighNarrow
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
60.7 gemiddelde waardering 52
formidabel Schieten solide
solide Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Voda verovert de bal door een tackle van achteren. Voda geeft een lange en hoge pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Capranov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Hajduk Split 1:0

8e minuut.
Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Məmmədoğlu met de inworp. Akdağ rent richting de bal. Akdağ geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Araúz met een sublieme pass. Macleod rent richting de bal. Met opzet legt Ochoa zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ochoa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
bin Yardan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yardan geeft een hoge lob. Araúz rent richting de bal. Araúz geeft een hoge lob. Vujinović springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Capranov speelt de bal door. Stefani kopt de bal weg. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz geeft een hoge lob. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal. Capranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. Capranov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Hajduk Split 2:0

43e minuut.
Klungelig pakt Muñoz de bal. Muñoz passt de bal in één keer door. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 36%, Hajduk Split 64%.
ANFIELD LFC - Hajduk Split 2:0

47e minuut.
Daar is Melamed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. Capranov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Araúz probeert naar een medespeler te passen. Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu passt de bal zonder na te denken. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. Capranov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Melamed onderschept slim de pass. Melamed speelt de bal door. Golequente rent richting de bal. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch schiet op doel. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Golequente is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muñoz neemt de hoekschop. Kmetovski bokst de bal weg.

62e minuut.
Michelazzi rent richting de bal. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz met een sublieme pass. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu passt de bal met de wreef. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Eminescu verovert de bal door een tackle van achteren. Eminescu geeft een lange en hoge pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Capranov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vujinović rent richting de bal. Vujinović passt de bal met de wreef. Araúz is nu in balbezit. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Eminescu geeft de bal voor. Araúz is nu in balbezit. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Hajduk Split 3:0

77e minuut.
Məmmədoğlu passt de bal met de wreef. Stefani rent richting de bal. Stefani geeft een lange en hoge pass. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Araúz is nu in balbezit. Araúz met een sublieme pass. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ schiet op doel. Capranov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 34%, Hajduk Split 66%.
ANFIELD LFC - Hajduk Split 3:0