Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajduk Split CanOnlyGetBetter
mrHighNarrow Tactiek 523
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
45.7 gemiddelde waardering 53.3
average Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Brazil kopt de bal weg. Golding bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa begaat een overtreding. Ochoa krijgt een gele kaart. Golding is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romstedt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bišćan kopt de bal weg. Mardesich is nu in balbezit. Mardesich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Romstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Romstedt passt de bal in één keer door. Mardesich rent richting de bal. Mardesich haalt uit met een fantastische trap. Capranov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - CanOnlyGetBetter 0:1

18e minuut.
Butler speelt de bal door. Bereményi heeft problemen om de bal te vangen. Severino is nu in balbezit. Shershen verovert de bal door een tackle van achteren. Shershen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bryła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Francesi rent richting de bal. Francesi geeft een lange en hoge pass. Mardesich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardesich draait met de bal, schiet en ... Capranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Francesi probeert naar een medespeler te passen. Romstedt is nu in balbezit. Romstedt passt de bal met de wreef. Mardesich is nu in balbezit. Mardesich haalt uit met een fantastische trap. Capranov bokst de bal weg.

30e minuut.
Mardesich bereikt de bal nog maar net als eerste. Perilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Perilla passt de bal in één keer door. Francesi geeft de bal voor. Golding springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Romstedt geeft een hoge lob. Mardesich kopt de bal weg. Golding bereikt de bal nog maar net als eerste. Golding draait met de bal, schiet en ... Capranov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - CanOnlyGetBetter 0:2

42e minuut.
Butler rent richting de bal. Brazil is nu in balbezit. Brazil probeert naar een medespeler te passen. Romstedt heeft problemen om de bal te vangen. Romstedt draait met de bal, schiet en ... Capranov bokst de bal weg. Mardesich krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajduk Split 74%, CanOnlyGetBetter 26%.
Hajduk Split - CanOnlyGetBetter 0:2

54e minuut.
Francesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesi passt de bal met de wreef. Romstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Romstedt geeft de bal voor. Golding springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - CanOnlyGetBetter 0:3

59e minuut.
Francesi rent richting de bal. Francesi geeft een hoge lob. Mardesich kopt de bal weg. Golding is nu in balbezit. Golding draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Romstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Romstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Romstedt geeft de bal voor. Golding krijgt zijn hoofd ertegen. Capranov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berić komt het veld opgelopen. Gomez komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Brazil kopt de bal weg. Gomez rent richting de bal. Ochoa is nu in balbezit. Gomez onderschept slim de pass. Gomez draait met de bal, schiet en ... Capranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pimienta de bal. Mardesich rent richting de bal. Mardesich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - CanOnlyGetBetter 0:4

71e minuut.
Aktaroğlu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bryła is nu in balbezit. Romstedt onderschept slim de pass. Romstedt geeft een hoge lob. Gomez is nu in balbezit. Gomez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Romstedt rent richting de bal. Romstedt geeft een hoge lob. Bišćan onderschept slim de pass. Brazil geeft een lange en hoge pass. Aktaroğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Berić geeft de bal voor. Gomez is nu in balbezit. Muñoz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gomez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gomez kan niet meer verder spelen. Simpson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajduk Split 75%, CanOnlyGetBetter 25%.
Hajduk Split - CanOnlyGetBetter 0:4