Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 21:19
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: Mein Field
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 13027
The Black Mages ANFIELD LFC
KTFB Tactiek fix
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 10
52.9 gemiddelde waardering 60
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu speelt de bal door. Żygowski met een sublieme pass. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. Merisalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Voda kopt de bal weg. Araúz rent richting de bal. Araúz met een sublieme pass. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Macleod heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Araúz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Merisalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Mages - ANFIELD LFC 0:1

18e minuut.
Eminescu geeft een hoge lob. Vujinović kopt de bal weg. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Merisalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Mages - ANFIELD LFC 0:2

21e minuut.
Daar is Vujinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żygowski onderschept slim de pass. Araúz onderschept slim de pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... Merisalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Məmmədoğlu neemt de hoekschop. Akdağ springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kalina speelt de bal door. Boczkowski is nu in balbezit. Stefani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boczkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Boczkowski neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Lăzăroiu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araúz met een snelle inworp. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal. Merisalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Macleod is nu in balbezit. Tychosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Merisalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Mages - ANFIELD LFC 0:3

44e minuut.
Daar is Tychosen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tychosen. Akdağ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akdağ komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Mages - ANFIELD LFC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Mages 62%, ANFIELD LFC 38%.
The Black Mages - ANFIELD LFC 0:4

47e minuut.
Akdağ rent richting de bal. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu geeft een hoge lob. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Merisalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Mages - ANFIELD LFC 0:5

54e minuut.
Barkāns rent richting de bal. Barkāns passt de bal in één keer door. Kalina geeft een hoge lob. Boczkowski is nu in balbezit. Boczkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Məmmədoğlu geeft een hoge lob. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ met een sublieme pass. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Merisalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Mages - ANFIELD LFC 0:6

60e minuut.
Grant komt het veld opgelopen. Manolov komt het veld opgelopen. Pellegrino komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ passt de bal met de wreef. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkowski draait met de bal, schiet en ... Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Mages - ANFIELD LFC 1:6

69e minuut.
Stefani neemt vlug de vrije trap. Menicatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino onderschept slim de pass. Pellegrino schiet op doel. Merisalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Mages - ANFIELD LFC 1:7

70e minuut.
Arizmendi komt het veld opgelopen. Czopik komt het veld opgelopen. Huszti komt het veld opgelopen. Jürisoo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Milewski passt de bal in één keer door. Manolov is nu in balbezit. Manolov geeft een hoge lob. Akdağ rent richting de bal. Akdağ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Manolov met een sublieme pass. Grant heeft problemen om de bal te vangen. Grant geeft een lange en hoge pass. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. Merisalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Menicatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Mages - ANFIELD LFC 1:8

75e minuut.
Pałyga komt het veld opgelopen. Ferguson komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Manolov geeft de bal voor. Vujinović rent richting de bal. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Grant is nu in balbezit. Grant speelt de bal door. Manolov speelt de bal door. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel. Paal! Merisalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Mages - ANFIELD LFC 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Mages 58%, ANFIELD LFC 42%.
The Black Mages - ANFIELD LFC 1:9