Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Widzew Łódz Oxford United F.C.
WCC1 Tactiek OXF
48% Balbezit 52%
26% Spel op eigen helft 74%
39 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53.4 gemiddelde waardering 43.9
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Dixon geeft een hoge lob. Chinetti rent richting de bal. WaIker onderschept slim de pass. WaIker geeft een lange en hoge pass. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Alyanak speelt de bal door. Dixon met een sublieme pass. Sipina is nu in balbezit. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 1:0

7e minuut.
Chinetti geeft een hoge lob. Inworp. WaIker met de inworp. Vardar rent richting de bal. Vardar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. Espinosa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vardar de bal. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sterling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espinosa rent richting de bal. Espinosa geeft een hoge lob. Sipina maakt een snoekduik en kopt de bal. Crouzet bokst de bal weg.

14e minuut.
Merson is nu in balbezit. Merson geeft een hoge lob. Espinosa kopt de bal weg. Sipina is nu in balbezit. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 2:0

16e minuut.
Sipina onderschept slim de pass. Sipina passt de bal zonder na te denken. Vardar rent richting de bal. Vardar schiet op doel. Crouzet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa geeft een hoge lob. Sipina is nu in balbezit. Sipina schiet op doel. Rnić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 3:0

19e minuut.
Sipina is nu in balbezit. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa passt de bal zonder na te denken. Vardar rent richting de bal. Vardar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 4:0

20e minuut.
Ganter verovert de bal door een tackle van achteren. WaIker heeft problemen om de bal te vangen. WaIker probeert naar een medespeler te passen. Sipina rent richting de bal. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 5:0

24e minuut.
Espinosa passt de bal zonder na te denken. Sipina is nu in balbezit. Sipina schiet op doel. Rnić probeert de bal aan de voet te houden. Crouzet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 6:0

29e minuut.
Espinosa passt de bal in één keer door. Daar is Vardar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sipina rent richting de bal. Sipina schiet op doel. Crouzet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Inworp. Sterling met de inworp. Espinosa met een sublieme pass. Klungelig pakt Sipina de bal. Sipina haalt uit met een fantastische trap. Crouzet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 7:0

30e minuut.
Rotaru passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. WaIker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 8:0

32e minuut.
Dixon onderschept slim de pass. Dixon geeft een lange en hoge pass. Vardar kopt de bal weg. Sipina rent richting de bal. Sipina haalt uit met een fantastische trap. Crouzet bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 9:0

36e minuut.
Vardar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alyanak probeert naar een medespeler te passen. Espinosa met een sublieme pass. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina draait met de bal, schiet en ... Crouzet bokst de bal weg.

38e minuut.
Sipina rent richting de bal. Sipina speelt de bal door. Ganter verovert de bal door een tackle van achteren. Vardar rent richting de bal. Vardar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 10:0

38e minuut.
Dixon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hudson komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Naylor passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Espinosa de bal. Espinosa met een sublieme pass. Sipina rent richting de bal. Sipina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 11:0

44e minuut.
Sterling rent richting de bal. Sterling met een sublieme pass. Vardar is nu in balbezit. Sipina rent richting de bal. Sipina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Łódz 25%, Oxford United F.C. 75%.
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 11:0

47e minuut.
Chinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinetti geeft de bal voor. Merson speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Sterling de bal onder controle te krijgen. Sterling passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Sipina probeert de bal met de borst te controleren. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa maakt een afschuwelijke overtreding. Tontu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

49e minuut.
Ramsey probeert naar een medespeler te passen. Sterling kopt de bal weg. Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sipina de bal. Sipina schiet op doel. Crouzet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Sterling passt de bal met de wreef. Hudson rent richting de bal. Hudson geeft een hoge lob. Sipina rent richting de bal. Sipina schiet op doel. Crouzet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sterling geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sipina krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 12:0

58e minuut.
Merson bereikt de bal nog maar net als eerste. Merson geeft de bal voor. Daar is Rnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 13:0

59e minuut.
Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa speelt de bal door. Sterling speelt de bal door. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar haalt uit met een fantastische trap. Crouzet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 14:0

60e minuut.
WaIker verovert de bal door een tackle van achteren. WaIker probeert naar een medespeler te passen. Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina schiet op doel. Crouzet bokst de bal weg.

64e minuut.
Vardar is nu in balbezit. Chinetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vardar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thomas komt het veld opgelopen. Higgins komt het veld opgelopen. Espinosa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 15:0

66e minuut.
Espinosa heeft problemen om de bal te vangen. Espinosa passt de bal in één keer door. Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel. Crouzet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 16:0

73e minuut.
Klungelig pakt Espinosa de bal. Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 17:0

78e minuut.
Sterling geeft een hoge lob. Thomas rent richting de bal. Thomas passt de bal met de wreef. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Alyanak rent richting de bal. Alyanak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ganter de bal. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa draait met de bal, schiet en ... Crouzet bokst de bal weg.

82e minuut.
Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson verovert de bal door een tackle van achteren. Watson passt de bal met de wreef. Higgins rent richting de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Rnić de bal. Higgins is nu in balbezit. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 18:0

86e minuut.
Sterling controleert de bal met de borst. Hudson speelt de bal door. Rnić is nu in balbezit. Higgins verovert de bal door een tackle van achteren. Higgins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Łódz 27%, Oxford United F.C. 73%.
RTS Widzew Łódz - Oxford United F.C. 18:0