Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oxford United F.C. RTS Widzew Łódz
OXF Tactiek 2020_5212
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 59.5
good Schieten incredible
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Gabrillargues speelt de bal door. Marín Vázquez is nu in balbezit. Sipina verovert de bal door een tackle van achteren. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ganter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - RTS Widzew Łódz 0:1

8e minuut.
Jarzembowski speelt de bal door. Klungelig pakt Constantinescu de bal. Sipina is nu in balbezit. Sipina haalt uit met een fantastische trap. Duró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - RTS Widzew Łódz 0:2

13e minuut.
Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson passt de bal zonder na te denken. Jarzembowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Constantinescu de bal. Constantinescu schiet op doel. Duró bokst de bal weg.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. WaIker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarzembowski geeft een hoge lob. Constantinescu springt en kopt de bal. Duró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - RTS Widzew Łódz 0:3

18e minuut.
Ganter verovert de bal door een tackle van achteren. Ganter speelt de bal door. Daar is Gotsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Watson probeert naar een medespeler te passen. WaIker met een sublieme pass. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Duró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - RTS Widzew Łódz 0:4

24e minuut.
Constantinescu is nu in balbezit. Ferres rent richting de bal. Sipina verovert de bal door een tackle van achteren. Sipina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - RTS Widzew Łódz 0:5

27e minuut.
Inworp. WaIker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sterling is nu in balbezit. Sterling geeft een hoge lob. Constantinescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu passt de bal in één keer door. Sipina is nu in balbezit. Sipina schiet op doel. Duró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - RTS Widzew Łódz 0:6

32e minuut.
Gabrillargues kan de bal niet met de borst controleren. Sterling speelt de bal door. Jarzembowski is nu in balbezit. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
WaIker speelt de bal door. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gotsis. Sipina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. WaIker neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Marín Vázquez heeft problemen om de bal te vangen. WaIker rent richting de bal. WaIker passt de bal zonder na te denken. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ganter geeft een hoge lob. Sterling probeert naar een medespeler te passen. Jarzembowski met een sublieme pass. Constantinescu controleert de bal met de borst. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu passt de bal zonder na te denken. Jarzembowski speelt de bal door. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Militar is nu in balbezit. Marín Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Militar bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Vázquez rent richting de bal. Marín Vázquez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ramsey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Constantinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - RTS Widzew Łódz 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oxford United F.C. 79%, RTS Widzew Łódz 21%.
Oxford United F.C. - RTS Widzew Łódz 0:7

46e minuut.
Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu passt de bal met de wreef. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski haalt uit met een fantastische trap. Ganter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jarzembowski zal de hoekschop nemen. Sipina springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu passt de bal met de wreef. Sipina rent richting de bal. Sipina schiet op doel. Duró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - RTS Widzew Łódz 0:8

50e minuut.
WaIker met een sublieme pass. Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling passt de bal in één keer door. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - RTS Widzew Łódz 0:9

53e minuut.
Jarzembowski onderschept slim de pass. Jarzembowski met een sublieme pass. Constantinescu probeert naar een medespeler te passen. Sipina is nu in balbezit. Sipina haalt uit met een fantastische trap. Duró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Marín Vázquez kopt de bal weg. Watson geeft een lange en hoge pass. Jarzembowski kopt de bal weg. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu schiet op doel. Duró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sterling geeft een lange en hoge pass. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski geeft een lange en hoge pass. Constantinescu springt en kopt de bal. Duró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - RTS Widzew Łódz 0:10

59e minuut.
WaIker met een sublieme pass. Jarzembowski speelt de bal door. Ganter controleert de bal met de borst. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Duró bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - RTS Widzew Łódz 0:11

60e minuut.
Espinosa komt het veld opgelopen. Vardar komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ganter trapt de bal weg. Espinosa kopt de bal weg. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu schiet op doel. Duró bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Watson kopt de bal weg. Espinosa speelt de bal door. Jarzembowski met een sublieme pass. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - RTS Widzew Łódz 0:12

68e minuut.
Watson onderschept slim de pass. Watson geeft de bal voor. Jarzembowski is nu in balbezit. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Vardar geeft de bal voor. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski geeft een lange en hoge pass. Constantinescu springt en kopt de bal. Duró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - RTS Widzew Łódz 0:13

70e minuut.
Alyanak komt het veld opgelopen. Dickins komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Gotsis met een sublieme pass. Vardar kan de bal niet met de borst controleren. Vardar speelt de bal door. Constantinescu controleert de bal met de borst. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Thomas komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Constantinescu met een sublieme pass. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotsis rent richting de bal. Vardar verovert de bal door een tackle van achteren. Vardar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vardar verovert de bal door een tackle van achteren. Vardar probeert naar een medespeler te passen. Gotsis is nu in balbezit. Constantinescu onderschept slim de pass. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Duró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Militar speelt de bal door. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzembowski probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Vardar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gotsis rent richting de bal. Vardar onderschept slim de pass. Vardar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - RTS Widzew Łódz 0:14

87e minuut.
Thomas rent richting de bal. Thomas speelt de bal door. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar heeft problemen om de bal te vangen. Vardar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oxford United F.C. 77%, RTS Widzew Łódz 23%.
Oxford United F.C. - RTS Widzew Łódz 0:14