Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Trios Sudamericanos FC Corvin
normal 3 Tactiek 4312
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.6 gemiddelde waardering 56.1
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ciauşoiu onderschept slim de pass. Marga rent richting de bal. Ciauşoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciauşoiu krijgt een gele kaart. Marga raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sewera neemt zijn aanloop. Morgan bokst de bal weg.

12e minuut.
Jędras probeert naar een medespeler te passen. Peräkorpi geeft een hoge lob. Pilikowski kopt de bal weg. Trieloff is nu in balbezit. Trieloff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pittaluga is nu in balbezit. Ladegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pittaluga de bal. Pittaluga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Klungelig pakt Cărtărescu de bal. Cărtărescu passt de bal met de wreef. Sewera probeert naar een medespeler te passen. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Trieloff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski is nu in balbezit. Trieloff rent richting de bal. Trieloff haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - FC Corvin 0:1

34e minuut.
Sewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewera passt de bal met de wreef. Ladegaard rent richting de bal. Pittaluga onderschept slim de pass. Pittaluga haalt uit met een fantastische trap. Morgan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Trios Sudamericanos 49%, FC Corvin 51%.
Los Trios Sudamericanos - FC Corvin 0:1

54e minuut.
Cărtărescu passt de bal zonder na te denken. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki speelt de bal door. Pittaluga is nu in balbezit. Pittaluga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Brzeżański probeert naar een medespeler te passen. Sewera rent richting de bal. Sewera geeft een hoge lob. Cărtărescu rent richting de bal. Cărtărescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciauşoiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marga de bal. Marga schiet op doel. Morgan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Pittaluga rent richting de bal. Torrado verovert de bal door een tackle van achteren. Torrado probeert naar een medespeler te passen. Trieloff bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieloff draait met de bal, schiet en ... Murawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Pittaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladegaard verovert de bal door een tackle van achteren. Ladegaard passt de bal met de wreef. Chorab bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorab geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Huybrechts rent richting de bal. Pilikowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Juřena ... Strafschop! Pilikowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pilikowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Murawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Trios Sudamericanos - FC Corvin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Trios Sudamericanos 32%, FC Corvin 68%.
Los Trios Sudamericanos - FC Corvin 0:2