Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hunstnaton FC Nottingham Forest F.C
wssfa3333 Tactiek 4-5-1
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
51.8 gemiddelde waardering 52.9
good Schieten good
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Torossyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter verovert de bal door een tackle van achteren. Winter probeert naar een medespeler te passen. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice geeft een hoge lob. Winter is nu in balbezit. Winter haalt uit met een fantastische trap. Leopold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunstnaton FC - Nottingham Forest F.C 0:1

44e minuut.
Kopciuszko kopt de bal weg. Kieruczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łuczak. Kieruczenko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kieruczenko kan niet meer verder spelen. Andreazzini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunstnaton FC 59%, Nottingham Forest F.C 41%.
Hunstnaton FC - Nottingham Forest F.C 0:1

76e minuut.
Daar is Grajkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grajkowski geeft een lange en hoge pass. Andreazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreazzini geeft een lange en hoge pass. Muża maakt een snoekduik en kopt de bal. Hejno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Łuczak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Durasiewicz de bal. Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunstnaton FC 41%, Nottingham Forest F.C 59%.
Hunstnaton FC - Nottingham Forest F.C 0:1