Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forest Resurrecteds Navua
532new24wg Tactiek 433W
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61.3 gemiddelde waardering 54.4
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Westwood probeert naar een medespeler te passen. Orlandini rent richting de bal. Olivato onderschept slim de pass. Orlandini verovert de bal door een tackle van achteren. Orlandini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mężyk probeert naar een medespeler te passen. Dudarenko speelt de bal door. Orlandini is nu in balbezit. Orlandini geeft een lange en hoge pass. Higgins maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Prado geeft een lange en hoge pass. Ilioara kopt de bal weg. Thomas rent richting de bal. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Thévenin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Navua 1:0

15e minuut.
Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado geeft een lange en hoge pass. Thomas kopt de bal weg. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Thomas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mężyk. Thomas raakt geblesseerd tijdens het duel. Laine wilt de vrije trap nemen. Ilioara maakt een snoekduik en kopt de bal. Thévenin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Navua 2:0

31e minuut.
Westwood verovert de bal door een tackle van achteren. Westwood geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laine met een snelle inworp. Joon-Ming geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ostaszewski geeft de bal voor. Dasilva kopt de bal weg. Laine rent richting de bal. Laine geeft een lange en hoge pass. Ilioara krijgt zijn hoofd ertegen. Thévenin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Joon-Ming geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Westwood zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orlandini heeft problemen om de bal te vangen. Orlandini geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Navua 2:1

42e minuut.
Westwood controleert de bal met de borst. Thomas rent richting de bal. Thomas speelt de bal door. Ilioara rent richting de bal. Ilioara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 45%, Navua 55%.
Forest Resurrecteds - Navua 2:1

46e minuut.
Joyce komt het veld opgelopen. Sheringham komt het veld opgelopen. Chapiquije komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Sheringham is nu in balbezit. Fredericks rent richting de bal. Sheringham bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredericks bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredericks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado geeft de bal voor. Laine rent richting de bal. Laine geeft de bal voor. Ilioara springt en kopt de bal. Thévenin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Ostaszewski kopt de bal weg. Joon-Ming geeft een hoge lob. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel. Thévenin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Lisek passt de bal in één keer door. Joon-Ming probeert naar een medespeler te passen. Laine met een sublieme pass. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ... Thévenin bokst de bal weg.

61e minuut.
Joyce kopt de bal weg. Laine bereikt de bal nog maar net als eerste. Laine passt de bal in één keer door. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel. Thévenin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Chapiquije met de inworp. Prado rent richting de bal. Arežina verovert de bal door een tackle van achteren. Sheringham is nu in balbezit. Sheringham geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wojnarowski komt het veld opgelopen. Gudzowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Prado geeft een lange en hoge pass. Chapiquije kopt de bal weg. Klungelig pakt Prado de bal. Sheringham is nu in balbezit. Sheringham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Arežina is nu in balbezit. Arežina geeft de bal voor. Daar is Olivato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredericks rent richting de bal. Fredericks schiet op doel. Cordoeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 53%, Navua 47%.
Forest Resurrecteds - Navua 2:1