Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester _Utd trickshots
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Bradley is nu in balbezit. Kemp onderschept slim de pass. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry haalt uit met een fantastische trap. Lennon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - trickshots 1:0

19e minuut.
Ratcliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parsons. Parsons krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kemp probeert de bal met de borst te controleren. Kemp met een sublieme pass. Allen is nu in balbezit. Fenton verovert de bal door een tackle van achteren. Fenton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Buckley bereikt de bal nog maar net als eerste. White bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckley schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buckley krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester _Utd 61%, trickshots 39%.
Manchester _Utd - trickshots 1:0

59e minuut.
Parsons met een sublieme pass. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry met een sublieme pass. Daar is Fenton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Best geeft een hoge lob. Daar is Kemp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradley met een sublieme pass. Fenton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - trickshots 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester _Utd 64%, trickshots 36%.
Manchester _Utd - trickshots 2:0