Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester _Utd Oakley Mugs
Normal Tactiek HEYHO
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 50.3
average Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Ratcliffe onderschept slim de pass. Ratcliffe passt de bal met de wreef. Parsons is nu in balbezit. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmots onderschept slim de pass. Wilmots passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kwoon-Young de bal. Kwoon-Young haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Santana geeft een hoge lob. Daar is Best, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoon-Young rent richting de bal. Kwoon-Young draait met de bal, schiet en ... Carr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:1

6e minuut.
Kwoon-Young probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Best probeert naar een medespeler te passen. Herbski is nu in balbezit. Herbski geeft een hoge lob. Kwoon-Young maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă speelt de bal door. Klungelig pakt Peláez de bal. Peláez geeft de bal voor. Kwoon-Young krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Herbski met een sublieme pass. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez speelt de bal door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kwoon-Young is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:2

10e minuut.
Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana geeft de bal voor. Wilmots bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmots haalt uit met een fantastische trap. Carr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:3

11e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Peláez geeft een lange en hoge pass. Turner heeft problemen om de bal te vangen. Kwoon-Young rent richting de bal. Kwoon-Young haalt uit met een fantastische trap. Carr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Peláez de bal. Peláez probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Young is nu in balbezit. Kwoon-Young haalt uit met een fantastische trap. Michael probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Carr met een sublieme pass. Santana kopt de bal weg. Klungelig pakt Michael de bal. Kwoon-Young rent richting de bal. Kwoon-Young haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Fahradi de bal. Fahradi geeft de bal voor. Kwoon-Young kopt de bal weg. Wilmots rent richting de bal. Wilmots haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:4

20e minuut.
Kwoon-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Michael is nu in balbezit. Kwoon-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Young haalt uit met een fantastische trap. Carr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:5

22e minuut.
Herbski speelt de bal door. Kwoon-Young rent richting de bal. Santana met een sublieme pass. Wilmots rent richting de bal. Wilmots haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:6

24e minuut.
Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmots onderschept slim de pass. Wilmots met een sublieme pass. Klungelig pakt Kwoon-Young de bal. Kwoon-Young haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Santana is nu in balbezit. Santana passt de bal in één keer door. Wilmots is nu in balbezit. Wilmots schiet op doel. Carr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Santana geeft de bal voor. Kwoon-Young met een sublieme pass. Wilmots probeert de bal met de borst te controleren. Wilmots haalt uit met een fantastische trap. Carr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:7

29e minuut.
Michael geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fahradi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santana is nu in balbezit. Santana geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Wilmots, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:8

31e minuut.
Fahradi geeft de bal voor. Wilmots maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt White de bal. Wilmots rent richting de bal. Wilmots haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:9

32e minuut.
Ciuchiţă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kemp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kane rent richting de bal. Kane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Peláez met een sublieme pass. Wilmots rent richting de bal. Wilmots passt de bal in één keer door. Kwoon-Young rent richting de bal. Kwoon-Young schiet op doel. Carr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Michael is nu in balbezit. Michael geeft een hoge lob. Inworp. Fahradi met de inworp. Santana geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Young is nu in balbezit. Kwoon-Young haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Michael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fahradi zal de hoekschop nemen. Kwoon-Young springt en kopt de bal. Carr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:10

43e minuut.
Ratcliffe rent richting de bal. Wilmots verovert de bal door een tackle van achteren. Wilmots met een sublieme pass. Kwoon-Young rent richting de bal. Kwoon-Young schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester _Utd 82%, Oakley Mugs 18%.
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:10

47e minuut.
Parsons rent richting de bal. Santana onderschept slim de pass. Santana probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Young draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:11

49e minuut.
Waugh probeert naar een medespeler te passen. Santana probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Young is nu in balbezit. Wilmots rent richting de bal. Wilmots schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:12

53e minuut.
Inworp. Fahradi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwoon-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Young geeft een lange en hoge pass. Wilmots is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:13

55e minuut.
Michael geeft een lange en hoge pass. Waugh kopt de bal weg. Klungelig pakt Best de bal. Santana is nu in balbezit. Santana geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Healy de bal onder controle te krijgen. Waugh is nu in balbezit. Waugh passt de bal met de wreef. Best controleert de bal met de borst. Waugh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Parsons is nu in balbezit. Kwoon-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Young met een sublieme pass. Wilmots is nu in balbezit. Wilmots draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fahradi met een sublieme pass. Klungelig pakt Santana de bal. Santana speelt de bal door. Wilmots bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmots haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Waugh passt de bal zonder na te denken. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana passt de bal in één keer door. Wilmots rent richting de bal. Wilmots schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:14

67e minuut.
Fahradi probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Santana passt de bal zonder na te denken. Wilmots bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmots draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Carr trapt de bal weg. Herbski kopt de bal weg. Kwoon-Young rent richting de bal. Kwoon-Young schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwoon-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Young haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:15

71e minuut.
Fahradi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Michael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilmots bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmots draait met de bal, schiet en ... Carr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:16

75e minuut.
Ratcliffe is nu in balbezit. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez passt de bal met de wreef. Wilmots rent richting de bal. Wilmots draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Fahradi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahradi probeert naar een medespeler te passen. Wilmots is nu in balbezit. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap. Carr bokst de bal weg.

84e minuut.
Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana passt de bal zonder na te denken. Kwoon-Young is nu in balbezit. Kwoon-Young haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Doeltrap. White met een harde bal richting middenveld. Herbski kopt de bal weg. Kwoon-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Young haalt uit met een fantastische trap. Carr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester _Utd 81%, Oakley Mugs 19%.
Manchester _Utd - Oakley Mugs 0:16