Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
harwich fc The Grey Manes
451 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 19.2
good Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen poor


6e minuut.
Lesur kopt de bal weg. Green is nu in balbezit. Ndala schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ndala krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Borycki speelt de bal door. Ndala rent richting de bal. Tavernier is nu in balbezit. Ndala verovert de bal door een tackle van achteren. Ndala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Radcliffe met een sublieme pass. Lesur rent richting de bal. Lesur speelt de bal door. Ndala is nu in balbezit. Ndala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Booth met een snelle inworp. Serbezov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serbezov probeert naar een medespeler te passen. Ndala is nu in balbezit. Ndala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King passt de bal zonder na te denken. Ndala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Lesur is nu in balbezit. Lesur probeert naar een medespeler te passen. Ndala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - The Grey Manes 1:0

40e minuut.
Lesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndala is nu in balbezit. Lesur is nu in balbezit. Ndala is nu in balbezit. Ndala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Trent geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Channon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. Booth draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harwich fc 25%, The Grey Manes 75%.
harwich fc - The Grey Manes 1:0

53e minuut.
Serbezov passt de bal zonder na te denken. Green is nu in balbezit. Lesur verovert de bal door een tackle van achteren. Lesur draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tavernier de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fajardo met een sublieme pass. Dean is nu in balbezit. Lesur verovert de bal door een tackle van achteren. Lesur draait met de bal, schiet en ... Neville werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - The Grey Manes 2:0

61e minuut.
Carruthers rent richting de bal. Booth begaat een overtreding. Carruthers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carruthers met een snel genomen vrije trap. Derbyshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbyshire geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Lesur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serbezov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serbezov passt de bal zonder na te denken. Ndala is nu in balbezit. Ndala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
harwich fc - The Grey Manes 3:0

84e minuut.
Serbezov onderschept slim de pass. Serbezov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lesur de bal. Ndala rent richting de bal. Ndala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harwich fc 27%, The Grey Manes 73%.
harwich fc - The Grey Manes 3:0