Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avon Gunners Hawarden Rangers
442 Tactiek 532
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 29.1
goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen matig


8e minuut.
Daar is Ortúzar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szotek probeert naar een medespeler te passen. Tetwin met een sublieme pass. Coveny is nu in balbezit. Coveny draait met de bal, schiet en ... Kowal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Hawarden Rangers 1:0

10e minuut.
Zaragoza probeert naar een medespeler te passen. Tetwin is nu in balbezit. Tetwin passt de bal zonder na te denken. Coveny is nu in balbezit. Coveny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Szotek geeft de bal voor. Nunzio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortúzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortúzar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zevallos passt de bal in één keer door. Boulet bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulet speelt de bal door. Maddison rent richting de bal. Maddison schiet op doel. Huma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rohtla is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Rohtla is nu in balbezit. Rohtla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avon Gunners - Hawarden Rangers 1:1

22e minuut.
Szotek geeft een hoge lob. Nunzio heeft problemen om de bal te vangen. Nunzio geeft een hoge lob. Coveny is nu in balbezit. Coveny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Schmitt kopt de bal weg. Coveny rent richting de bal. Berbecel is nu in balbezit. Coveny onderschept slim de pass. Coveny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piroscia neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Kowal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szotek zal de hoekschop nemen. Coveny springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Gallagher passt de bal in één keer door. Szotek speelt de bal door. Ortúzar is nu in balbezit. Ortúzar haalt uit met een fantastische trap. Kowal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Hawarden Rangers 2:1

34e minuut.
Crocker is nu in balbezit. Ortúzar onderschept slim de pass. Coveny is nu in balbezit. Coveny schiet op doel. Kowal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Hawarden Rangers 3:1

42e minuut.
Zaragoza met een sublieme pass. Szotek is nu in balbezit. Szotek passt de bal zonder na te denken. Ortúzar is nu in balbezit. Ortúzar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quebrado komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avon Gunners 33%, Hawarden Rangers 67%.
Avon Gunners - Hawarden Rangers 3:1

46e minuut.
Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin passt de bal in één keer door. Piroscia rent richting de bal. Piroscia geeft een hoge lob. Szotek geeft een lange en hoge pass. Kowal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Hawarden Rangers 4:1

48e minuut.
Quebrado passt de bal in één keer door. Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin passt de bal in één keer door. Ortúzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortúzar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Schmitt speelt de bal door. Quebrado is nu in balbezit. Nunzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado verovert de bal door een tackle van achteren. Quebrado draait met de bal, schiet en ... Kowal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bojtor geeft een lange en hoge pass. Zaragoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Əhmədoğlu speelt de bal door. Quebrado rent richting de bal. Quebrado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Ghiaur komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Gallagher rent richting de bal. Quebrado onderschept slim de pass. Quebrado passt de bal met de wreef. Ghiaur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiaur draait met de bal, schiet en ... Kowal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Əhmədoğlu rent richting de bal. Əhmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Ghiaur is nu in balbezit. Ghiaur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - Hawarden Rangers 5:1

73e minuut.
Piroscia onderschept slim de pass. Piroscia passt de bal zonder na te denken. Quebrado speelt de bal door. Ghiaur is nu in balbezit. Ghiaur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jenas speelt de bal door. Ławecki rent richting de bal. Ławecki geeft een lange en hoge pass. Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szotek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tetwin passt de bal zonder na te denken. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado met een sublieme pass. Ghiaur rent richting de bal. Ghiaur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avon Gunners 45%, Hawarden Rangers 55%.
Avon Gunners - Hawarden Rangers 5:1