Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal London F.C. Harry’s heroes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Wark onderschept slim de pass. Wark passt de bal in één keer door. Dunk is nu in balbezit. Cage is nu in balbezit. Cage geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Olsen speelt de bal door. Dunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunk passt de bal in één keer door. Neal rent richting de bal. Marvel verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Seedorf rent richting de bal. Seedorf passt de bal zonder na te denken. Smith is nu in balbezit. Smith haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ginola passt de bal in één keer door. Marvel is nu in balbezit. Marvel draait met de bal, schiet en ... Yeboah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeboah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Olsen geeft een hoge lob. Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvel onderschept slim de pass. Marvel haalt uit met een fantastische trap. Everett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal London F.C. - Harry’s heroes 0:1

22e minuut.
Seedorf onderschept slim de pass. Seedorf probeert naar een medespeler te passen. Dunk is nu in balbezit. Smith is nu in balbezit. Smith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ginola draait met de bal, schiet en ... Lennon kopt de bal weg. Klungelig pakt Wright de bal. Ginola is nu in balbezit. Ginola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal London F.C. 51%, Harry’s heroes 49%.
Royal London F.C. - Harry’s heroes 0:1

48e minuut.
Bellingham geeft een hoge lob. Inworp. Cage met een snelle inworp. Seedorf is nu in balbezit. Seedorf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Olsen probeert naar een medespeler te passen. Rae is nu in balbezit. Yeboah begaat een overtreding. Yeboah krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Regis heeft problemen om de bal te vangen. Regis geeft een lange en hoge pass. Rae rent richting de bal. Marvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvel schiet op doel. Everett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Dunk rent richting de bal. Dunk geeft een lange en hoge pass. Regis is nu in balbezit. Regis geeft een lange en hoge pass. Marvel is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal London F.C. 65%, Harry’s heroes 35%.
Royal London F.C. - Harry’s heroes 0:1