Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Warta Zawiercie HamsterTrees
4-4-2 Tactiek 451
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 27.3
good Schieten poor
adequate Passen weak
good Verdedigen weak


6e minuut.
Peacock geeft een hoge lob. Abutalıbov kopt de bal weg. Escalona probeert de bal met de borst te controleren. Escalona passt de bal zonder na te denken. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daszek is nu in balbezit. Daszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Warta Zawiercie - HamsterTrees 1:0

10e minuut.
Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona heeft problemen om de bal te vangen. Peacock is nu in balbezit. Escalona verovert de bal door een tackle van achteren. Escalona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Marydziński speelt de bal door. Klungelig pakt Daszek de bal. Daszek probeert naar een medespeler te passen. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Day geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abutalıbov met een snelle inworp. Escalona is nu in balbezit. Escalona geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daszek rent richting de bal. Daszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Warta Zawiercie - HamsterTrees 2:0

31e minuut.
Minh Khải rent richting de bal. Minh Khải passt de bal zonder na te denken. Guerra speelt de bal door. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Warta Zawiercie - HamsterTrees 3:0

33e minuut.
Daszek passt de bal in één keer door. Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov probeert naar een medespeler te passen. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Escalona de bal onder controle te krijgen. Guerra rent richting de bal. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Warta Zawiercie - HamsterTrees 4:0

41e minuut.
Bynoe-Gittens probeert naar een medespeler te passen. Żmuda rent richting de bal. Żmuda passt de bal in één keer door. Escalona heeft problemen om de bal te vangen. Escalona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Guerra passt de bal in één keer door. Daszek is nu in balbezit. Daszek haalt uit met een fantastische trap. Peacock probeert de bal aan de voet te houden. Bynoe-Gittens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Warta Zawiercie - HamsterTrees 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Warta Zawiercie 25%, HamsterTrees 75%.
F.C Warta Zawiercie - HamsterTrees 5:0

47e minuut.
Marydziński is nu in balbezit. Marydziński met een sublieme pass. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek draait met de bal, schiet en ... Bynoe-Gittens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daszek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Traxinger komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Żmuda probeert naar een medespeler te passen. Traxinger is nu in balbezit. Traxinger geeft een lange en hoge pass. Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Minh Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khải geeft de bal voor. Escalona heeft problemen om de bal te vangen. Escalona draait met de bal, schiet en ... Bynoe-Gittens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Warta Zawiercie - HamsterTrees 6:0

74e minuut.
Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov passt de bal zonder na te denken. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ... Bynoe-Gittens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Warta Zawiercie - HamsterTrees 7:0

75e minuut.
Owеn geeft een hoge lob. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Escalona is nu in balbezit. Escalona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bynoe-Gittens met een sublieme pass. Żmuda met een sublieme pass. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona schiet op doel. Bynoe-Gittens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Shilton rent richting de bal. Salah is nu in balbezit. Salah passt de bal zonder na te denken. Rae is nu in balbezit. Rae schiet op doel. Sarmiento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Warta Zawiercie - HamsterTrees 7:1

84e minuut.
Garrido speelt de bal door. Żmuda kan de bal niet met de borst controleren. Żmuda met een sublieme pass. Traxinger rent richting de bal. Traxinger schiet op doel. Bynoe-Gittens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Minh Khải geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guerra is nu in balbezit. Escalona is nu in balbezit. Escalona haalt uit met een fantastische trap. Bynoe-Gittens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Shilton kopt de bal weg. Żmuda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żmuda passt de bal met de wreef. Traxinger is nu in balbezit. Traxinger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda passt de bal met de wreef. Guerra speelt de bal door. Escalona rent richting de bal. Escalona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Warta Zawiercie 30%, HamsterTrees 70%.
F.C Warta Zawiercie - HamsterTrees 7:1