Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hooligan Harry Conflux
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Waddlе onderschept slim de pass. Waddlе passt de bal met de wreef. Albany is nu in balbezit. Shields onderschept slim de pass. Shields haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kilman speelt de bal door. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddlе verovert de bal door een tackle van achteren. Kilman verovert de bal door een tackle van achteren. Kilman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Shields passt de bal in één keer door. James rent richting de bal. Nethercott verovert de bal door een tackle van achteren. Livermore bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nethercott rent richting de bal. Nethercott probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Musiala de bal onder controle te krijgen. Shields bereikt de bal nog maar net als eerste. Shields draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligan Harry 48%, Conflux 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hooligan Harry - Conflux 0:0

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Henderson trapt de bal weg. Garbutt kopt de bal weg. Shields is nu in balbezit. Shields haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Musiala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waddlе bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddlе probeert naar een medespeler te passen. Nethercott is nu in balbezit. Nethercott geeft een hoge lob. Morris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligan Harry - Conflux 1:0

72e minuut.
Shields verovert de bal door een tackle van achteren. Albany rent richting de bal. Albany geeft de bal voor. Shields heeft problemen om de bal te vangen. Shields schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Livermore haalt uit met een fantastische trap. Albany kopt de bal weg. Livermore rent richting de bal. Livermore schiet op doel. Hobbs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Henderson trapt de bal weg. Baldwin rent richting de bal. Garbutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin verovert de bal door een tackle van achteren. Baldwin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligan Harry 43%, Conflux 57%.
Hooligan Harry - Conflux 1:0