Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Utd CF Hooligan Harry
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Dunn onderschept slim de pass. Dunn passt de bal zonder na te denken. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore haalt uit met een fantastische trap. Howell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Dunn met de inworp. Livermore probeert de bal met de borst te controleren. Livermore passt de bal met de wreef. Bailey is nu in balbezit. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Watts verovert de bal door een tackle van achteren. Wilson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilson met een sublieme pass. Shields rent richting de bal. Shields haalt uit met een fantastische trap. Collymоre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Livermore is nu in balbezit. Livermore schiet op doel. Lita kopt de bal weg. Bailey is nu in balbezit. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Livermore passt de bal zonder na te denken. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Ellis is nu in balbezit. Ellis draait met de bal, schiet en ... Howell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd CF - Hooligan Harry 1:0

22e minuut.
Ellis probeert naar een medespeler te passen. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia geeft een hoge lob. Livermore is nu in balbezit. Livermore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Utd CF 56%, Hooligan Harry 44%.
Man Utd CF - Hooligan Harry 1:0

52e minuut.
Slater is nu in balbezit. Slater passt de bal zonder na te denken. Wilson met een sublieme pass. Shields is nu in balbezit. Shields draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Wilson kopt de bal weg. Livermore bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore probeert naar een medespeler te passen. Bailey rent richting de bal. Bailey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd CF - Hooligan Harry 2:0

69e minuut.
Watts onderschept slim de pass. Watts probeert naar een medespeler te passen. Ellis speelt de bal door. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Lombardo is nu in balbezit. Lombardo passt de bal zonder na te denken. Watts rent richting de bal. Wilson onderschept slim de pass. Wilson geeft een lange en hoge pass. Collymоre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Collymоre probeert naar een medespeler te passen. Wilson rent richting de bal. Livermore rent richting de bal. Wilson onderschept slim de pass. Wilson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Dunn probeert naar een medespeler te passen. Garcia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bailey. Bailey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Utd CF 57%, Hooligan Harry 43%.
Man Utd CF - Hooligan Harry 2:0