Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hooligan Harry Forrest Green
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.1
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Nethercott rent richting de bal. Derbyshire rent richting de bal. Derbyshire met een sublieme pass. Wheatley is nu in balbezit. Wheatley geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ferdinand probeert de bal aan de voet te houden. Livermore rent richting de bal. Ferdinand tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Livermore raakt geblesseerd tijdens het duel. Darwin met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shields rent richting de bal. Shields schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligan Harry - Forrest Green 1:0

24e minuut.
Howell geeft de bal voor. Bould kopt de bal weg. Derbyshire probeert de bal aan de voet te houden. Livermore is nu in balbezit. Livermore haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligan Harry - Forrest Green 2:0

31e minuut.
Lombardo passt de bal met de wreef. Waddlе is nu in balbezit. Shields is nu in balbezit. Shields haalt uit met een fantastische trap. Rhodes probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nethercott verovert de bal door een tackle van achteren. Nethercott geeft de bal voor. Wheatley met een sublieme pass. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu haalt uit met een fantastische trap. Howell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligan Harry - Forrest Green 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligan Harry 42%, Forrest Green 58%.
Hooligan Harry - Forrest Green 2:1

72e minuut.
Waddlе rent richting de bal. Livermore is nu in balbezit. Livermore speelt de bal door. Shields rent richting de bal. Shields haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Livermore met een sublieme pass. Lita rent richting de bal. Popescu onderschept slim de pass. Popescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligan Harry 62%, Forrest Green 38%.
Hooligan Harry - Forrest Green 2:1