Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chibz FC Misty United
Poss Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 18.8
hopeless Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


22e minuut.
Gazza Lineker passt de bal met de wreef. Viduka is nu in balbezit. Viduka probeert naar een medespeler te passen. Gazza Lineker rent richting de bal. Gazza Lineker haalt uit met een fantastische trap. Mann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Lacey rent richting de bal. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Viduka speelt de bal door. Kershaw is nu in balbezit. Kershaw haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Amo-Ameyaw met een sublieme pass. Lacey is nu in balbezit. Lacey passt de bal in één keer door. Kershaw rent richting de bal. Kershaw schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chibz FC 36%, Misty United 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chibz FC - Misty United 0:0

54e minuut.
Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Viduka verovert de bal door een tackle van achteren. Viduka passt de bal in één keer door. Kershaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Kershaw draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
White rent richting de bal. Kershaw is nu in balbezit. Clarke is nu in balbezit. Kershaw verovert de bal door een tackle van achteren. Kershaw haalt uit met een fantastische trap. Mann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schоles geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Clarke kopt de bal weg. Gazza Lineker rent richting de bal. Gazza Lineker draait met de bal, schiet en ... Mann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chibz FC - Misty United 1:0

72e minuut.
Clarke geeft de bal voor. Kaur is nu in balbezit. Kaur speelt de bal door. Cottee rent richting de bal. Cottee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mann met een harde bal richting middenveld. Amo-Ameyaw kopt de bal weg. Klungelig pakt Clarke de bal. Kershaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Kershaw draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Viduka passt de bal in één keer door. Gazza Lineker is nu in balbezit. Gazza Lineker passt de bal met de wreef. Kershaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Kershaw schiet op doel. Mann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chibz FC 27%, Misty United 73%.
Chibz FC - Misty United 1:0