Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC NEXUS Kingsway Crystals
Normal Tactiek 352
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 37.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


12e minuut.
Campbell rent richting de bal. Campbell passt de bal in één keer door. Beattie is nu in balbezit. Beattie geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Campbell de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Shеringham is nu in balbezit. Shеringham geeft een hoge lob. Campbell is nu in balbezit. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Shaw maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NEXUS - Kingsway Crystals 0:1

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shaw met een harde bal richting middenveld. Rush kopt de bal weg. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NEXUS - Kingsway Crystals 0:2

28e minuut.
Southgate met een sublieme pass. Lee rent richting de bal. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingard draait met de bal, schiet en ... Shaw bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Campbell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Farrell komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Shеringham passt de bal met de wreef. Bogle rent richting de bal. Bogle passt de bal met de wreef. Farrell is nu in balbezit. Farrell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NEXUS - Kingsway Crystals 0:3

44e minuut.
Beattie met een sublieme pass. Klungelig pakt Lingard de bal. Lingard speelt de bal door. Farrell rent richting de bal. Farrell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC NEXUS - Kingsway Crystals 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NEXUS 81%, Kingsway Crystals 19%.
FC NEXUS - Kingsway Crystals 0:4

48e minuut.
Crow passt de bal met de wreef. Gilmour bereikt de bal nog maar net als eerste. Carling rent richting de bal. Gilmour rent richting de bal. Gilmour draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bogle met een sublieme pass. Farrell rent richting de bal. Lee is nu in balbezit. Farrell onderschept slim de pass. Farrell schiet op doel. Shaw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Shaw niet meer kan verder spelen. Brosnan komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Trevitt kopt de bal weg. Southgate rent richting de bal. Carling tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carling krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Shеringham passt de bal zonder na te denken. Bogle is nu in balbezit. Bogle speelt de bal door. Farrell rent richting de bal. Farrell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Beattie onderschept slim de pass. Beattie met een sublieme pass. Crow met een sublieme pass. Gilmour bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Shaw geeft een hoge lob. Edwards geeft de bal voor. Lingard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingard draait met de bal, schiet en ... Brosnan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bogle heeft problemen om de bal te vangen. Carling bereikt de bal nog maar net als eerste. Rush schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rush krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NEXUS 66%, Kingsway Crystals 34%.
FC NEXUS - Kingsway Crystals 0:4