Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bull & Tower Grsvesend Digbeth United
442dnormal1a Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.3 gemiddelde waardering 20.2
good Schieten average
adequate Passen hopeless
weak Verdedigen weak


13e minuut.
Bednarek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabriel met een snelle inworp. Clapham rent richting de bal. Clapham draait met de bal, schiet en ... Guentzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Panek geeft de bal voor. Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall is nu in balbezit. Defoe onderschept slim de pass. Defoe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bull & Tower Grsvesend - Digbeth United 1:0

27e minuut.
Dunn geeft de bal voor. Inworp. Menéndez Márquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abegglen rent richting de bal. Abegglen haalt uit met een fantastische trap. Ward bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bull & Tower Grsvesend - Digbeth United 2:0

30e minuut.
Abegglen rent richting de bal. Abegglen passt de bal in één keer door. Bould kan de bal niet met de borst controleren. Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Defoe is nu in balbezit. Defoe haalt uit met een fantastische trap. Ward werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bull & Tower Grsvesend - Digbeth United 3:0

40e minuut.
Abegglen met een sublieme pass. Panek bereikt de bal nog maar net als eerste. Panek probeert naar een medespeler te passen. Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bull & Tower Grsvesend 39%, Digbeth United 61%.
Bull & Tower Grsvesend - Digbeth United 3:0

56e minuut.
Wieża passt de bal zonder na te denken. Rus is nu in balbezit. Rus geeft een hoge lob. Defoe is nu in balbezit. Defoe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bull & Tower Grsvesend - Digbeth United 4:0

59e minuut.
Wieża speelt de bal door. Daar is Clapham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clapham speelt de bal door. Abegglen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abegglen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buława verovert de bal door een tackle van achteren. Buława passt de bal zonder na te denken. Defoe rent richting de bal. Defoe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bull & Tower Grsvesend - Digbeth United 5:0

69e minuut.
Panek is nu in balbezit. Panek passt de bal zonder na te denken. Daar is Menéndez Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abegglen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abegglen draait met de bal, schiet en ... Ward probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Abegglen rent richting de bal. Abegglen passt de bal zonder na te denken. Defoe is nu in balbezit. Defoe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Devonshire de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Panek bereikt de bal nog maar net als eerste. Panek passt de bal met de wreef. Abegglen rent richting de bal. Defoe is nu in balbezit. Defoe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Devonshire is nu in balbezit. Menéndez Márquez onderschept slim de pass. Menéndez Márquez geeft een lange en hoge pass. Defoe springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Adams is nu in balbezit. Buława verovert de bal door een tackle van achteren. Buława geeft een lange en hoge pass. Daar is Menéndez Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menéndez Márquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bull & Tower Grsvesend 22%, Digbeth United 78%.
Bull & Tower Grsvesend - Digbeth United 5:0