Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC NEXUS Misty United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Daar is Amo-Ameyaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carling rent richting de bal. Met opzet legt Amo-Ameyaw zijn tegenspeler op de grond. Amo-Ameyaw krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Crow met een sublieme pass. Gilmour bereikt de bal nog maar net als eerste. Carling bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmour rent richting de bal. Gilmour schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Mann met een harde bal richting middenveld. Amo-Ameyaw kopt de bal weg. Daar is Smith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cottee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Marcelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcelo probeert naar een medespeler te passen. Carling is nu in balbezit. Carling draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Hackett geeft een lange en hoge pass. Marcelo geeft de bal voor. Hackett heeft problemen om de bal te vangen. Gilmour bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmour draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mann niet meer kan verder spelen. Platt komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Lacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow onderschept slim de pass. Crow probeert naar een medespeler te passen. Carling bereikt de bal nog maar net als eerste. Carling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NEXUS - Misty United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NEXUS 37%, Misty United 63%.
FC NEXUS - Misty United 1:0

78e minuut.
Albany geeft een hoge lob. Inworp. Hackett met een snelle inworp. Carling controleert de bal met de borst. Carling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NEXUS - Misty United 2:0

81e minuut.
Darwin probeert naar een medespeler te passen. Gilmour bereikt de bal nog maar net als eerste. Amo-Ameyaw verovert de bal door een tackle van achteren. Carling verovert de bal door een tackle van achteren. Carling draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Inworp. Bergkamp met een snelle inworp. Lacey probeert naar een medespeler te passen. Cottee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottee schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Shaw bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NEXUS 42%, Misty United 58%.
FC NEXUS - Misty United 2:0