Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 21:20
  • Competitiewedstrijd: Division III.06
  • Stadion: The Bowl
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16400
Wooden Spoon Warriors abacus fc
523 free flowing Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.3 gemiddelde waardering 52.5
matig Schieten zeer goed
matig Passen solide
redelijk Verdedigen goed


13e minuut.
Vera is nu in balbezit. Sturridge rent richting de bal. Sturridge passt de bal zonder na te denken. Romaszko rent richting de bal. Romaszko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Vojvoda rent richting de bal. Kavakov verovert de bal door een tackle van achteren. Kavakov geeft een lange en hoge pass. Jerković rent richting de bal. Jerković draait met de bal, schiet en ... Munoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Vera met een sublieme pass. Kavakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavakov geeft een lange en hoge pass. Jerković maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Serwach geeft een hoge lob. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lebre zal de hoekschop nemen. Jerković springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wooden Spoon Warriors 67%, abacus fc 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wooden Spoon Warriors - abacus fc 0:0

57e minuut.
Lebre passt de bal met de wreef. Vera is nu in balbezit. Vera passt de bal zonder na te denken. Jerković is nu in balbezit. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jerković onderschept slim de pass. Jerković met een sublieme pass. Vera rent richting de bal. Vera schiet op doel. Munoz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - abacus fc 0:1

73e minuut.
Munoz probeert naar een medespeler te passen. Mysiak kopt de bal weg. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Romaszko de bal. Romaszko schiet op doel. Segovia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Əmirli onderschept slim de pass. Əmirli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opriţa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sturridge geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera passt de bal met de wreef. Gugu probeert naar een medespeler te passen. Romaszko heeft problemen om de bal te vangen. Romaszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wooden Spoon Warriors - abacus fc 1:1

83e minuut.
Vera onderschept slim de pass. Vera geeft een hoge lob. Opriţa kopt de bal weg. Vera is nu in balbezit. Vera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković geeft een lange en hoge pass. Vera rent richting de bal. Vera draait met de bal, schiet en ... Munoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - abacus fc 1:2

88e minuut.
Klungelig pakt Gugu de bal. Serwach rent richting de bal. Serwach speelt de bal door. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wooden Spoon Warriors 69%, abacus fc 31%.
Wooden Spoon Warriors - abacus fc 1:2