Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nathan FC 23 Brockhall FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 18.5
adequate Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Renner rent richting de bal. Cram onderschept slim de pass. Cram speelt de bal door. Marheineke bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Preece probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sidibe is nu in balbezit. Lockheart geeft een hoge lob. Marheineke rent richting de bal. Marheineke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - Brockhall FC 1:0

24e minuut.
Doeltrap. Özatalay met een harde bal richting middenveld. London kopt de bal weg. Archer bereikt de bal nog maar net als eerste. Archer schiet op doel. Özatalay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Klungelig pakt London de bal. Preece bereikt de bal nog maar net als eerste. Preece passt de bal met de wreef. Marheineke is nu in balbezit. Marheineke draait met de bal, schiet en ... Monkou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Marheineke bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Booth ... Strafschop! Marheineke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marheineke kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Monkou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - Brockhall FC 2:0

33e minuut.
Bentley bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenwick onderschept slim de pass. Fenwick probeert naar een medespeler te passen. Marheineke is nu in balbezit. Marheineke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cram bereikt de bal nog maar net als eerste. Cram geeft een hoge lob. Daar is Dublin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marheineke bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke haalt uit met een fantastische trap. Monkou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Preece raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mustard komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Redknapp met een sublieme pass. Archer is nu in balbezit. Renner rent richting de bal. Renner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - Brockhall FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nathan FC 23 35%, Brockhall FC 65%.
Nathan FC 23 - Brockhall FC 2:1

48e minuut.
Redknapp rent richting de bal. Redknapp geeft een lange en hoge pass. Cram kopt de bal weg. Marheineke rent richting de bal. Marheineke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Renner rent richting de bal. Lockheart verovert de bal door een tackle van achteren. Lockheart geeft een hoge lob. Marheineke is nu in balbezit. Marheineke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Booth probeert naar een medespeler te passen. Mustard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustard passt de bal met de wreef. Marheineke bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Soprano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sidibe de bal. Marheineke bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - Brockhall FC 3:1

73e minuut.
Cram onderschept slim de pass. Cram geeft de bal voor. Dunk probeert de bal aan de voet te houden. Marheineke rent richting de bal. Marheineke draait met de bal, schiet en ... Monkou bokst de bal weg. Marheineke bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

80e minuut.
Mustard rent richting de bal. Mustard passt de bal zonder na te denken. Dublin rent richting de bal. Marheineke onderschept slim de pass. Marheineke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Archer rent richting de bal. Metcalfe rent richting de bal. Metcalfe geeft een lange en hoge pass. Marheineke is nu in balbezit. Marheineke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Redknapp geeft een hoge lob. Cram kopt de bal weg. Mustard rent richting de bal. Marheineke is nu in balbezit. Marheineke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nathan FC 23 27%, Brockhall FC 73%.
Nathan FC 23 - Brockhall FC 3:1