Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pritchards XI Bristol Knights
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


5e minuut.
Darwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu onderschept slim de pass. Ioaniţescu geeft een lange en hoge pass. Batty maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pritchards XI - Bristol Knights 1:0

11e minuut.
Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu met een sublieme pass. Lubomirski is nu in balbezit. Lubomirski geeft een lange en hoge pass. Batty krijgt zijn hoofd ertegen. Sinclair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz speelt de bal door. Toffolo is nu in balbezit. Toffolo geeft een hoge lob. Major maakt een snoekduik en kopt de bal. Sinclair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ioaniţescu is nu in balbezit. Ioaniţescu geeft de bal voor. Daar is Hardy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batty is nu in balbezit. Batty haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Lubomirski speelt de bal door. Way is nu in balbezit. Zakrževskis begaat een overtreding. Zakrževskis krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ioaniţescu geeft de bal voor. Ledson rent richting de bal. Major verovert de bal door een tackle van achteren. Major schiet op doel. Sinclair werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pritchards XI - Bristol Knights 2:0

27e minuut.
Toffolo met de inworp. Batty is nu in balbezit. Batty passt de bal zonder na te denken. Major is nu in balbezit. Major schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tidy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu onderschept slim de pass. Major is nu in balbezit. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty schiet op doel. Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pritchards XI - Bristol Knights 3:0

33e minuut.
Zakrževskis verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrževskis passt de bal in één keer door. Batty rent richting de bal. Batty draait met de bal, schiet en ... Sinclair maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pritchards XI - Bristol Knights 4:0

39e minuut.
Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu passt de bal in één keer door. Toffolo rent richting de bal. Toffolo passt de bal zonder na te denken. Batty geeft een hoge lob. Sinclair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pritchards XI - Bristol Knights 5:0

42e minuut.
Ioaniţescu probeert naar een medespeler te passen. Lubomirski met een sublieme pass. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu haalt uit met een fantastische trap. Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kerr de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Batty kopt de bal weg. Ledson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Major is nu in balbezit. Major draait met de bal, schiet en ... Sinclair maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pritchards XI - Bristol Knights 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pritchards XI 21%, Bristol Knights 79%.
Pritchards XI - Bristol Knights 6:0

49e minuut.
Toffolo is nu in balbezit. Hardy onderschept slim de pass. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz geeft een hoge lob. Major rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pritchards XI - Bristol Knights 7:0

50e minuut.
Ward-Prowse speelt de bal door. Way rent richting de bal. Major verovert de bal door een tackle van achteren. Major haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zakrževskis is nu in balbezit. Zakrževskis probeert naar een medespeler te passen. Lubomirski probeert naar een medespeler te passen. Toffolo rent richting de bal. Toffolo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pritchards XI 14%, Bristol Knights 86%.
Pritchards XI - Bristol Knights 7:0