Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bristol Knights Nathan FC 23
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 33
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen matig


10e minuut.
Hardy rent richting de bal. Darwin rent richting de bal. Bean bereikt de bal nog maar net als eerste. Bean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bristol Knights - Nathan FC 23 0:1

17e minuut.
Booth met een sublieme pass. Fenwick heeft problemen om de bal te vangen. Fenwick geeft een lange en hoge pass. Marheineke rent richting de bal. Marheineke haalt uit met een fantastische trap. Sinclair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kerr geeft een hoge lob. Mustard kopt de bal weg. Marheineke bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke haalt uit met een fantastische trap. Sinclair werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fenwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas onderschept slim de pass. Lucas probeert naar een medespeler te passen. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Way draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bristol Knights - Nathan FC 23 1:1

38e minuut.
Cram verovert de bal door een tackle van achteren. Mustard rent richting de bal. Mustard speelt de bal door. Marheineke is nu in balbezit. Marheineke schiet op doel. Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Lucas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bristol Knights 68%, Nathan FC 23 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bristol Knights - Nathan FC 23 1:1

55e minuut.
Bean rent richting de bal. Bean passt de bal zonder na te denken. Marheineke bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bristol Knights - Nathan FC 23 1:2

56e minuut.
Fenwick met een snelle inworp. Mustard rent richting de bal. Ward-Prowse schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ward-Prowse krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Mustard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mustard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kerr kopt de bal weg. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bean verovert de bal door een tackle van achteren. Bean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Redknapp speelt de bal door. Bean bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke schiet op doel. Ledson probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Hardy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marheineke rent richting de bal. Marheineke draait met de bal, schiet en ... Kerr probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bristol Knights - Nathan FC 23 1:3

76e minuut.
Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora speelt de bal door. Ledson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke onderschept slim de pass. Marheineke schiet op doel. Sinclair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bristol Knights 74%, Nathan FC 23 26%.
Bristol Knights - Nathan FC 23 1:3