Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meads United Pritchards XI
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 45.4
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Ashcroft probeert de bal aan de voet te houden. Page rent richting de bal. Ashcroft onderschept slim de pass. Ashcroft draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Parker de bal onder controle te krijgen. Fenton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ioaniţescu probeert naar een medespeler te passen. Ashcroft bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashcroft passt de bal in één keer door. Tramontin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramontin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Pritchards XI 0:1

7e minuut.
Henderson met een sublieme pass. Daar is Cannon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ashcroft verovert de bal door een tackle van achteren. Ashcroft schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bright is nu in balbezit. Ioaniţescu rent richting de bal. Ioaniţescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krachel de bal. Krachel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ashcroft is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Pritchards XI 0:2

15e minuut.
Toffolo kopt de bal weg. Ashcroft rent richting de bal. Ashcroft speelt de bal door. Tramontin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramontin draait met de bal, schiet en ... Fenton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Page met een sublieme pass. Ioaniţescu rent richting de bal. Ioaniţescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tramontin de bal. Tramontin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Krachel de bal. Krachel passt de bal zonder na te denken. Lockheart is nu in balbezit. Tramontin onderschept slim de pass. Tramontin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Pritchards XI 0:3

21e minuut.
Bright passt de bal in één keer door. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachel maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Krachel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Krachel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zakrževskis met een snelle inworp. Ioaniţescu met een sublieme pass. Ashcroft rent richting de bal. Ashcroft draait met de bal, schiet en ... Fenton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Pritchards XI 0:4

28e minuut.
Ricci speelt de bal door. Klungelig pakt Toffolo de bal. Toffolo passt de bal met de wreef. Ashcroft is nu in balbezit. Ashcroft schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ioaniţescu geeft een hoge lob. Ashcroft is nu in balbezit. Ashcroft draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Tramontin de bal onder controle te krijgen. Ioaniţescu is nu in balbezit. Ioaniţescu geeft de bal voor. Ashcroft is nu in balbezit. Ashcroft schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Ricci onderschept slim de pass. Ricci met een sublieme pass. Ioaniţescu met een sublieme pass. Tramontin is nu in balbezit. Tramontin draait met de bal, schiet en ... Fenton bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meads United 66%, Pritchards XI 34%.
Meads United - Pritchards XI 0:4

46e minuut.
Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu speelt de bal door. Mierkiewicz met een sublieme pass. Ashcroft rent richting de bal. Ashcroft draait met de bal, schiet en ... Fenton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Pritchards XI 0:5

49e minuut.
Toffolo onderschept slim de pass. Toffolo passt de bal met de wreef. Ashcroft rent richting de bal. Ashcroft haalt uit met een fantastische trap. Fenton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Pritchards XI 0:6

62e minuut.
Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrževskis rent richting de bal. Henderson onderschept slim de pass. Henderson schiet op doel. Lukin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Pritchards XI 1:6

67e minuut.
Sharp kopt de bal weg. Zakrževskis probeert de bal met de borst te controleren. Zakrževskis geeft de bal voor. Toffolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toffolo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tramontin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Pritchards XI 1:7

78e minuut.
Toffolo is nu in balbezit. Page bereikt de bal nog maar net als eerste. Toffolo onderschept slim de pass. Ashcroft bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashcroft geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Parker trapt de bal weg van het doel. Ioaniţescu kopt de bal weg. Ashcroft is nu in balbezit. Ashcroft draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ioaniţescu passt de bal met de wreef. Tramontin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramontin passt de bal zonder na te denken. Ashcroft bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashcroft haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Pritchards XI 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meads United 71%, Pritchards XI 29%.
Meads United - Pritchards XI 1:8