Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meads United Andromeda Ascendent
Normal Tactiek B
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 35.8
unsatisfactory Schieten good
poor Passen adequate
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Roman passt de bal met de wreef. Czorny rent richting de bal. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Hinshelwood geeft een lange en hoge pass. Lugo heeft problemen om de bal te vangen. Lugo probeert naar een medespeler te passen. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lugo rent richting de bal. Lugo passt de bal met de wreef. Trippier is nu in balbezit. Czorny is nu in balbezit. Czorny schiet op doel. Fenton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Trippier rent richting de bal. Czorny rent richting de bal. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny verovert de bal door een tackle van achteren. Czorny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cannon is nu in balbezit. Caviglia onderschept slim de pass. Caviglia passt de bal zonder na te denken. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Caviglia rent richting de bal. Caviglia probeert naar een medespeler te passen. Sharp rent richting de bal. Czorny onderschept slim de pass. Czorny draait met de bal, schiet en ... Fenton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo is nu in balbezit. Lugo speelt de bal door. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fenton trapt de bal weg. Roman rent richting de bal. Roman passt de bal zonder na te denken. Czorny is nu in balbezit. Czorny schiet op doel. Fenton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Henderson passt de bal zonder na te denken. Keane is nu in balbezit. Lugo geeft de bal voor. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Andromeda Ascendent 0:1

27e minuut.
Daar is Keane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderson is nu in balbezit. Keane verovert de bal door een tackle van achteren. Keane geeft een lange en hoge pass. Lockheart heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czorny rent richting de bal. Czorny schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Demel is nu in balbezit. Demel probeert naar een medespeler te passen. Czorny is nu in balbezit. Czorny haalt uit met een fantastische trap. Fenton maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Sharp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lugo neemt de hoekschop. Klungelig pakt Czorny de bal. Fenton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meads United 81%, Andromeda Ascendent 19%.
Meads United - Andromeda Ascendent 0:1

52e minuut.
Caviglia speelt de bal door. Czorny rent richting de bal. Trippier is nu in balbezit. Czorny rent richting de bal. Czorny schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Andromeda Ascendent 0:2

69e minuut.
Demel rent richting de bal. Demel passt de bal in één keer door. Trippier rent richting de bal. Trippier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Andromeda Ascendent 0:3

72e minuut.
Bright met een sublieme pass. Klungelig pakt Roman de bal. Roman speelt de bal door. Czorny rent richting de bal. Czorny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Andromeda Ascendent 0:4

73e minuut.
Henderson met een sublieme pass. Page speelt de bal door. Daar is Bright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny draait met de bal, schiet en ... Fenton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Roman kopt de bal weg. Trippier is nu in balbezit. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier onderschept slim de pass. Trippier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Andromeda Ascendent 0:5

77e minuut.
Page rent richting de bal. Hinshelwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny rent richting de bal. Czorny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Andromeda Ascendent 0:6

80e minuut.
Trippier passt de bal zonder na te denken. Roman speelt de bal door. Czorny rent richting de bal. Czorny draait met de bal, schiet en ... Silverman probeert de bal aan de voet te houden. Fenton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Meads United - Andromeda Ascendent 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meads United 76%, Andromeda Ascendent 24%.
Meads United - Andromeda Ascendent 0:7