Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hitchin Town FC Inner Peace
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Hancock probeert naar een medespeler te passen. Cullen rent richting de bal. Cullen passt de bal met de wreef. Peacock is nu in balbezit. Peacock haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dyer passt de bal zonder na te denken. Marsh rent richting de bal. Taylor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taylor krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Marsh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pike zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyer met de inworp. Taylor rent richting de bal. Taylor geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Nicholson met een sublieme pass. Hancock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crossfire rent richting de bal. Reed verovert de bal door een tackle van achteren. Reed haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cullen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullen verovert de bal door een tackle van achteren. Cullen geeft een hoge lob. Peacock maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitchin Town FC - Inner Peace 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitchin Town FC 58%, Inner Peace 42%.
Hitchin Town FC - Inner Peace 0:1

77e minuut.
Deco trapt de bal weg. Hancock kopt de bal weg. Klungelig pakt Dean de bal. Peacock rent richting de bal. Peacock schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitchin Town FC 44%, Inner Peace 56%.
Hitchin Town FC - Inner Peace 0:1