Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Foresta suceava Coleshill Town
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 27.6
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Livramento probeert naar een medespeler te passen. Wheat heeft problemen om de bal te vangen. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Rooney is nu in balbezit. Rooney schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Livramento heeft problemen om de bal te vangen. Tilson rent richting de bal. Tilson probeert naar een medespeler te passen. Solanke is nu in balbezit. Solanke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Griffiths geeft de bal voor. Dribble bereikt de bal nog maar net als eerste. Dribble speelt de bal door. Menace rent richting de bal. Menace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dribble bereikt de bal nog maar net als eerste. Dribble geeft een lange en hoge pass. Menace rent richting de bal. Menace geeft een lange en hoge pass. Juninho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Coleshill Town 0:1

18e minuut.
Fеrdinand rent richting de bal. Fеrdinand passt de bal met de wreef. Clarke heeft problemen om de bal te vangen. Menace bereikt de bal nog maar net als eerste. Menace draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Menace rent richting de bal. Livramento is nu in balbezit. Livramento geeft de bal voor. Wheat rent richting de bal. Wheat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Griffiths is nu in balbezit. Rooney onderschept slim de pass. Rooney probeert naar een medespeler te passen. Wheat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Newman onderschept slim de pass. Newman probeert naar een medespeler te passen. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheat rent richting de bal. Wheat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dribble zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menace is nu in balbezit. Menace passt de bal zonder na te denken. Tilson rent richting de bal. Tilson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foresta suceava 65%, Coleshill Town 35%.
Foresta suceava - Coleshill Town 0:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Redwood met de inworp. Livramento is nu in balbezit. Menace onderschept slim de pass. Menace schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pinto rent richting de bal. Vaughn verovert de bal door een tackle van achteren. Vaughn passt de bal met de wreef. Wheat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Foresta suceava - Coleshill Town 1:1

88e minuut.
Livramento met de inworp. Redwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Redwood speelt de bal door. Wheat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheat schiet op doel. Holt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foresta suceava 48%, Coleshill Town 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Foresta suceava - Coleshill Town 1:1