Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo T Atlantic FC
4def2 Tactiek TBUMM
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
66.4 gemiddelde waardering 68.5
excellent Schieten excellent
outstanding Passen outstanding
excellent Verdedigen incredible


3e minuut.
Kaweesi geeft een lange en hoge pass. Rabiega is nu in balbezit. Nicholas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nicholas krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Cano onderschept slim de pass. Cano met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaweesi de bal. Kaweesi geeft een lange en hoge pass. Bruzdewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Atlantic FC 0:1

13e minuut.
Walasek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mesko de bal. Mesko passt de bal in één keer door. Grayson geeft de bal voor. Rażniewski springt en kopt de bal. Amit bokst de bal weg.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grayson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avren bereikt de bal nog maar net als eerste. Avren geeft de bal voor. Rażniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Amit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kaweesi passt de bal met de wreef. Rabiega rent richting de bal. Walasek begaat een overtreding. Walasek krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Walasek is nu in balbezit. Walasek probeert naar een medespeler te passen. Mesko rent richting de bal. Mesko geeft een hoge lob. Rażniewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Grayson is nu in balbezit. Grayson probeert naar een medespeler te passen. Mesko rent richting de bal. Mesko geeft een lange en hoge pass. Rażniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Amit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski draait met de bal, schiet en ... Parraguéz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tucker probeert naar een medespeler te passen. Amit heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo T - Atlantic FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 44%, Atlantic FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo T - Atlantic FC 1:1

56e minuut.
Walasek speelt de bal door. Klungelig pakt Mesko de bal. Bruzdewicz begaat een overtreding. Bruzdewicz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Avren is nu in balbezit. Grayson is nu in balbezit. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Avren verovert de bal door een tackle van achteren. Avren geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rażniewski de bal. Amit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rażniewski is nu in balbezit. Rażniewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Atlantic FC 2:1

59e minuut.
Tucker onderschept slim de pass. Tucker geeft een hoge lob. Bruzdewicz probeert de bal aan de voet te houden. Bastías geeft een hoge lob. Kaweesi springt en kopt de bal. Cheatham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Nicholas passt de bal met de wreef. Avren bereikt de bal nog maar net als eerste. Avren geeft de bal voor. Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski schiet op doel. Paal! Mesko met een sublieme pass. Walasek is nu in balbezit. Walasek draait met de bal, schiet en ... Parraguéz probeert de bal aan de voet te houden. Amit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Rażniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rażniewski passt de bal met de wreef. Mesko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesko geeft een hoge lob. Rażniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Amit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Nicholas rent richting de bal. Cano onderschept slim de pass. Cano passt de bal in één keer door. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cheatham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Avren met de inworp. Walasek rent richting de bal. Walasek passt de bal in één keer door. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 52%, Atlantic FC 48%.
Dinamo T - Atlantic FC 2:1