Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlantic FC Dinamo T
TBUMM Tactiek 4def2
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.9 gemiddelde waardering 37.8
wonderbaarlijk Schieten redelijk
uitmuntend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen matig


8e minuut.
Tucker met een snelle inworp. Cano rent richting de bal. Cano geeft een lange en hoge pass. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi passt de bal met de wreef. Bastías rent richting de bal. Bastías geeft een hoge lob. Tekin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Dinamo T 1:0

11e minuut.
Bastías passt de bal in één keer door. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi probeert naar een medespeler te passen. Rabiega rent richting de bal. Rabiega haalt uit met een fantastische trap. Nixon bokst de bal weg. Romaguera geeft een lange en hoge pass. Tucker geeft de bal voor. Rabiega krijgt zijn hoofd ertegen. Nixon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Dinamo T 2:0

17e minuut.
Kaweesi onderschept slim de pass. Kaweesi passt de bal in één keer door. Tekin is nu in balbezit. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Nixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Dinamo T 3:0

18e minuut.
Tekin kopt de bal weg. Abren rent richting de bal. Rabiega verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Dinamo T 4:0

22e minuut.
Rabiega kopt de bal weg. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi geeft een lange en hoge pass. Tekin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tekin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tekin neemt de penalty, wat een uithaal! Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Dinamo T 5:0

31e minuut.
Blackman is nu in balbezit. Blackman geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaweesi neemt de hoekschop. Tekin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. Cano met de inworp. Bastías geeft de bal voor. Rabiega rent richting de bal. Rabiega haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Nixon speelt de bal door. Madden is nu in balbezit. Kaweesi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaweesi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Scamă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bastías kopt de bal weg. Klungelig pakt Abren de bal. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega draait met de bal, schiet en ... Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kaweesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaweesi geeft een hoge lob. Rabiega rent richting de bal. Rabiega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Dinamo T 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 26%, Dinamo T 74%.
Atlantic FC - Dinamo T 6:0

48e minuut.
Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano rent richting de bal. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin draait met de bal, schiet en ... Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Bastías geeft de bal voor. Kaweesi kopt de bal weg. Tekin rent richting de bal. Tekin draait met de bal, schiet en ... Nixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Dinamo T 7:0

52e minuut.
Buchowski rent richting de bal. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi geeft de bal voor. Tekin heeft problemen om de bal te vangen. Tekin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bastías rent richting de bal. Bastías geeft de bal voor. Scamă heeft problemen om de bal te vangen. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Dinamo T 8:0

57e minuut.
Nelsen speelt de bal door. Hill rent richting de bal. Pokrywczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin onderschept slim de pass. Tekin schiet op doel. Nixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cano zal de hoekschop nemen. Tekin krijgt zijn hoofd ertegen. Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Dinamo T 9:0

64e minuut.
Tucker geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scamă de bal. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi geeft de bal voor. Tekin springt en kopt de bal. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abren rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sutton komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cano heeft problemen om de bal te vangen. Cano speelt de bal door. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías geeft een lange en hoge pass. Sutton maakt een snoekduik en kopt de bal. Nixon bokst de bal weg. Tekin rent richting de bal. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Dinamo T 10:0

73e minuut.
Nelsen rent richting de bal. Tucker onderschept slim de pass. Cano probeert naar een medespeler te passen. Sutton is nu in balbezit. Sutton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Dinamo T 11:0

75e minuut.
Blackman trapt de bal weg van het doel. Kaweesi kopt de bal weg. Abren controleert de bal met de borst. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Sutton rent richting de bal. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi passt de bal met de wreef. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bastías rent richting de bal. Bastías passt de bal in één keer door. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton draait met de bal, schiet en ... Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Dinamo T 12:0

81e minuut.
Nixon trapt de bal weg. Tucker is nu in balbezit. Tucker probeert naar een medespeler te passen. Tekin is nu in balbezit. Tekin schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías verovert de bal door een tackle van achteren. Bastías passt de bal in één keer door. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaweesi geeft een lange en hoge pass. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin onderschept slim de pass. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Nixon bokst de bal weg.

86e minuut.
Inworp. Tucker met een snelle inworp. Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cano geeft een hoge lob. Sutton krijgt zijn hoofd ertegen. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tekin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Dinamo T 13:0

89e minuut.
Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cano met een snelle inworp. Bastías geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 26%, Dinamo T 74%.
Atlantic FC - Dinamo T 13:0