Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lawrence Las vegas city
NewSeasonNew442 Tactiek 4-4-2 Wing (1)
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66.5 gemiddelde waardering 65.4
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller met een sublieme pass. Kropop rent richting de bal. Kropop passt de bal zonder na te denken. Pelé geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Paala is nu in balbezit. Mioso rent richting de bal. Paala verovert de bal door een tackle van achteren. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak schiet op doel. Bullrich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mioso begaat een overtreding. Paala raakt geblesseerd tijdens het duel. Ingolfsson komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Las vegas city 0:1

21e minuut.
van der Vliet rent richting de bal. van der Vliet speelt de bal door. Kropop met een sublieme pass. Paala rent richting de bal. Paala draait met de bal, schiet en ... Bullrich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Perak rent richting de bal. Zaharia verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharia geeft een hoge lob. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski begaat een overtreding. Pelé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ingolfsson met een snel genomen vrije trap. Pelé geeft een hoge lob. Perak springt en kopt de bal. Bullrich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Las vegas city 0:2

30e minuut.
Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli passt de bal met de wreef. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski geeft de bal voor. Rhine springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ingolfsson passt de bal zonder na te denken. Kropop rent richting de bal. Kropop passt de bal in één keer door. Daar is Paala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bullrich met een sublieme pass. Fuller kopt de bal weg. Alcántar heeft problemen om de bal te vangen. Paala is nu in balbezit. Paala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawrence 49%, Las vegas city 51%.
FC Lawrence - Las vegas city 0:2

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kozar komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kropop zal de hoekschop nemen. Perak springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Le Coz komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ingolfsson speelt de bal door. Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé geeft een hoge lob. Perak maakt een snoekduik en kopt de bal. Bullrich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Franken speelt de bal door. Daar is Ferri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferri met een sublieme pass. Daar is Quadrelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quadrelli draait met de bal, schiet en ... Sasin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ferri kopt de bal weg. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli geeft een lange en hoge pass. Kozar rent richting de bal. Kozar schiet op doel. Sasin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zino komt het veld opgelopen.

81e minuut.
van der Vliet passt de bal met de wreef. Franken is nu in balbezit. Franken passt de bal zonder na te denken. Ferri speelt de bal door. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Franken passt de bal zonder na te denken. van der Vliet speelt de bal door. Zino heeft problemen om de bal te vangen. Zino geeft een lange en hoge pass. Quadrelli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Las vegas city 1:2

84e minuut.
Quadrelli passt de bal met de wreef. Ferri rent richting de bal. Met opzet legt Perak zijn tegenspeler op de grond. Perak krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Zino geeft een hoge lob. Quadrelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moldovan. Quadrelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferri komt bij de bal en schiet. Sasin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pantov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Kozar rent richting de bal. Kozar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lawrence - Las vegas city 2:2

88e minuut.
Klungelig pakt Le Coz de bal. Franken verovert de bal door een tackle van achteren. Franken geeft een hoge lob. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli draait met de bal, schiet en ... Sasin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
van der Vliet is nu in balbezit. van der Vliet passt de bal zonder na te denken. Zino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zino geeft de bal voor. Quadrelli krijgt zijn hoofd ertegen. Sasin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawrence 37%, Las vegas city 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lawrence - Las vegas city 2:2