Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Club Lions Baltimore Arsenal FC
352-mod2 Tactiek HCL-C2
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
61.7 gemiddelde waardering 60
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Morais geeft een hoge lob. Zarosa rent richting de bal. Isham bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham geeft een lange en hoge pass. Delmas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Gəncəli is nu in balbezit. Gəncəli geeft een hoge lob. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivu schiet op doel. Bartniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Isham speelt de bal door. Delmas rent richting de bal. Šaluchanskis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šaluchanskis krijgt een gele kaart. Delmas raakt geblesseerd tijdens het duel. Zarosa neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Baltimore Arsenal FC 1:0

21e minuut.
Fay speelt de bal door. Dunn is nu in balbezit. Dunn geeft een lange en hoge pass. Delmas is nu in balbezit. Delmas draait met de bal, schiet en ... Cadoro bokst de bal weg.

23e minuut.
Zarosa kopt de bal weg. Fox rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fox zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarosa geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Baltimore Arsenal FC 2:0

26e minuut.
Zarosa speelt de bal door. Klungelig pakt Isham de bal. Isham geeft de bal voor. Delmas heeft problemen om de bal te vangen. Šaluchanskis onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Śledź speelt de bal door. De Anda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran begaat een overtreding. Ran krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Śledź passt de bal zonder na te denken. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhulst begaat een overtreding. Verhulst krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay passt de bal zonder na te denken. Delmas is nu in balbezit. Isham bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 38%, Baltimore Arsenal FC 62%.
Hot Club Lions - Baltimore Arsenal FC 2:0

46e minuut.
Gomozov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Maldonado speelt de bal door. Śledź speelt de bal door. Narov met een sublieme pass. Chivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivu draait met de bal, schiet en ... Bartniak bokst de bal weg.

48e minuut.
De Anda probeert naar een medespeler te passen. Gomozov geeft een hoge lob. Ran is nu in balbezit. Ran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Baltimore Arsenal FC 2:1

63e minuut.
Gomozov is nu in balbezit. Gomozov passt de bal zonder na te denken. Chivu rent richting de bal. Ran is nu in balbezit. Ran draait met de bal, schiet en ... Bartniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Chivu rent richting de bal. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verhulst. Verhulst krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ran raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Śledź neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov passt de bal zonder na te denken. Ran is nu in balbezit. Ran schiet op doel. Bartniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hot Club Lions - Baltimore Arsenal FC 2:2

86e minuut.
Klungelig pakt De Anda de bal. Ran speelt de bal door. Chivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivu haalt uit met een fantastische trap. Bartniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Baltimore Arsenal FC 2:3

88e minuut.
Fay rent richting de bal. Fay geeft de bal voor. Isham is nu in balbezit. Isham draait met de bal, schiet en ... Cadoro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 46%, Baltimore Arsenal FC 54%.
Hot Club Lions - Baltimore Arsenal FC 2:3