Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-06 01:20
  • Competitiewedstrijd: Major League
  • Stadion: Highbury South
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 30399
Baltimore Arsenal FC Hot Club Lions
HCL-C3 Tactiek 352-mod2
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 62.9
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Akalan onderschept slim de pass. Akalan passt de bal met de wreef. Lisboa probeert naar een medespeler te passen. Gumier is nu in balbezit. Gumier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Rodríguez Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez passt de bal in één keer door. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Hot Club Lions 0:1

7e minuut.
Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier verovert de bal door een tackle van achteren. Ran rent richting de bal. Ran haalt uit met een fantastische trap. Plewnia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baltimore Arsenal FC - Hot Club Lions 1:1

12e minuut.
Fay met een sublieme pass. Dunn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cáceres. Cáceres krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Morais onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisboa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cáceres geeft de bal voor. Ran springt en kopt de bal. Plewnia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bartniak rent richting de bal. Bartniak geeft een lange en hoge pass. Lisboa is nu in balbezit. Lisboa geeft een hoge lob. Gumier krijgt zijn hoofd ertegen. Plewnia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Cáceres is nu in balbezit. Cáceres passt de bal zonder na te denken. Cavalieri speelt de bal door. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier haalt uit met een fantastische trap. Plewnia bokst de bal weg.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gomozov komt het veld opgelopen. Gəncəli komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Akalan verovert de bal door een tackle van achteren. Akalan geeft een hoge lob. Gumier is nu in balbezit. Gumier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dunn verovert de bal door een tackle van achteren. Dunn speelt de bal door. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay geeft een lange en hoge pass. Zarosa krijgt zijn hoofd ertegen. Cadoro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 49%, Hot Club Lions 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baltimore Arsenal FC - Hot Club Lions 1:1

46e minuut.
Narov komt het veld opgelopen. Boubín komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Rodríguez Vilchez rent richting de bal. Zarosa rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rodríguez Vilchez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zarosa krijgt zijn hoofd ertegen. Cadoro bokst de bal weg.

52e minuut.
Gəncəli verovert de bal door een tackle van achteren. Gəncəli passt de bal zonder na te denken. Lisboa met een sublieme pass. Gumier rent richting de bal. Gumier schiet op doel. Plewnia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Gomozov speelt de bal door. Bias rent richting de bal. Narov onderschept slim de pass. Narov geeft de bal voor. Gumier springt en kopt de bal. Plewnia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Šaluchanskis onderschept slim de pass. Fay rent richting de bal. Fay geeft een lange en hoge pass. Zarosa springt en kopt de bal. Cadoro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Hot Club Lions 1:2

73e minuut.
Irimescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lisboa rent richting de bal. Lisboa speelt de bal door. Gumier is nu in balbezit. Gumier draait met de bal, schiet en ... Plewnia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Fay kopt de bal weg. Šaluchanskis geeft de bal voor. Boubín bereikt de bal nog maar net als eerste. Boubín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baltimore Arsenal FC - Hot Club Lions 2:2

82e minuut.
Irimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Irimescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bartniak de bal. Boubín is nu in balbezit. Narov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 48%, Hot Club Lions 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baltimore Arsenal FC - Hot Club Lions 2:2