Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warszawa Warszawa (L) FC Nippon
junior Tactiek FCN1
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 61.5
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Klungelig pakt Salamanca de bal. Aloisi onderschept slim de pass. Aloisi passt de bal met de wreef. Inman bereikt de bal nog maar net als eerste. Inman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - FC Nippon 0:1

12e minuut.
Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Granat zal de hoekschop nemen. Vojnić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warszawa Warszawa (L) - FC Nippon 1:1

17e minuut.
Prince heeft problemen om de bal te vangen. Bueller bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince geeft een lange en hoge pass. Inman krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mays geeft een lange en hoge pass. Inworp. Granat met een snelle inworp. Simon geeft een lange en hoge pass. Coolidge krijgt zijn hoofd ertegen. Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bueller bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Simon passt de bal met de wreef. Coolidge rent richting de bal. Coolidge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Porru met een snelle inworp. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca probeert naar een medespeler te passen. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Simon passt de bal zonder na te denken. Coolidge is nu in balbezit. Dunst rent richting de bal. Coolidge onderschept slim de pass. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Simon rent richting de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Granat met een sublieme pass. Doubíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Granat speelt de bal door. Vojnić rent richting de bal. Vojnić draait met de bal, schiet en ... Benes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 45%, FC Nippon 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warszawa Warszawa (L) - FC Nippon 1:1

47e minuut.
Doubíček is nu in balbezit. Anness verovert de bal door een tackle van achteren. Anness geeft de bal voor. Inman heeft problemen om de bal te vangen. Inman schiet op doel. Isham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Bueller geeft de bal voor. Aloisi heeft problemen om de bal te vangen. Aloisi passt de bal in één keer door. Anness bereikt de bal nog maar net als eerste. Anness schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Aloisi passt de bal in één keer door. Prince is nu in balbezit. Prince passt de bal zonder na te denken. Inman bereikt de bal nog maar net als eerste. Inman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Granat bereikt de bal nog maar net als eerste. Granat passt de bal zonder na te denken. Simon is nu in balbezit. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić schiet op doel. Benes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Conway onderschept slim de pass. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca passt de bal met de wreef. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Vojnić rent richting de bal. Dunst legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vojnić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polk komt het veld opgelopen. Castillo komt het veld opgelopen. Hartnett komt het veld opgelopen. Musso komt het veld opgelopen. Freitas komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Simon neemt zijn aanloop. Benes bokst de bal weg.

76e minuut.
Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon is nu in balbezit. Met opzet legt Bueller zijn tegenspeler op de grond. Bueller krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Bueller met een sublieme pass. Anness bereikt de bal nog maar net als eerste. Anness geeft een hoge lob. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Prince de bal onder controle te krijgen. Porru probeert naar een medespeler te passen. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - FC Nippon 2:1

85e minuut.
Prince rent richting de bal. Prince passt de bal in één keer door. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel. Isham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warszawa Warszawa (L) - FC Nippon 2:2

89e minuut.
Prince geeft de bal voor. Doubíček is nu in balbezit. Anness verovert de bal door een tackle van achteren. Anness geeft een lange en hoge pass. Hartnett krijgt zijn hoofd ertegen. Isham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 55%, FC Nippon 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warszawa Warszawa (L) - FC Nippon 2:2