Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nippon Warszawa Warszawa (L)
FCN1 Tactiek juniormod
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53 gemiddelde waardering 56.6
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Stine rent richting de bal. Porru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stine. Stine krijgt een gele kaart.

6e minuut.
McKenzie is nu in balbezit. Gornostaev rent richting de bal. Gornostaev passt de bal in één keer door. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Thanh Hải rent richting de bal. Thanh Hải passt de bal in één keer door. Gornostaev met een sublieme pass. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mcathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mcathy passt de bal met de wreef. Stine is nu in balbezit. Porru verovert de bal door een tackle van achteren. Porru geeft een hoge lob. Woodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vojnić probeert de bal met de borst te controleren. Woodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McKenzie kan de bal niet met de borst controleren. Vojnić rent richting de bal. Vojnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Warszawa Warszawa (L) 0:1

34e minuut.
Coolidge geeft een hoge lob. Critter rent richting de bal. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Warszawa Warszawa (L) 0:2

39e minuut.
Coolidge raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hughes komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Mcathy probeert de bal met de borst te controleren. Hughes onderschept slim de pass. Hughes speelt de bal door. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon draait met de bal, schiet en ... Woodson bokst de bal weg.

44e minuut.
Hughes rent richting de bal. Hughes geeft een hoge lob. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Warszawa Warszawa (L) 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 65%, Warszawa Warszawa (L) 35%.
FC Nippon - Warszawa Warszawa (L) 0:3

53e minuut.
Hughes probeert naar een medespeler te passen. Porru bereikt de bal nog maar net als eerste. Porru passt de bal zonder na te denken. Simon is nu in balbezit. Simon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Vojnić kopt de bal weg. Daar is Stine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porru rent richting de bal. Porru haalt uit met een fantastische trap. Woodson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Warszawa Warszawa (L) 0:4

62e minuut.
Alcorn is nu in balbezit. Inman is nu in balbezit. Alcorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Inman is nu in balbezit. Inman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Simon onderschept slim de pass. Simon geeft een lange en hoge pass. McKenzie rent richting de bal. Vojnić verovert de bal door een tackle van achteren. Vojnić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vojnić stond buitenspel. Hartnett komt het veld opgelopen. Alborn komt het veld opgelopen. Musso komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Polk kopt de bal weg. Porru rent richting de bal. Porru passt de bal zonder na te denken. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel. Woodson bokst de bal weg.

75e minuut.
Maciocha rent richting de bal. Hartnett onderschept slim de pass. Hartnett passt de bal zonder na te denken. Adair rent richting de bal. Adair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Warszawa Warszawa (L) 1:4

76e minuut.
Zeller komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Collins is nu in balbezit. Polk begaat een overtreding. Collins is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Freitas komt het veld opgelopen. Koloman komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bernard passt de bal in één keer door. Stine is nu in balbezit. Simon onderschept slim de pass. Zeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Simon heeft problemen om de bal te vangen. Simon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koloman de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Warszawa Warszawa (L) 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 62%, Warszawa Warszawa (L) 38%.
FC Nippon - Warszawa Warszawa (L) 1:5