Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seimborg FC Pittsburgh FC
Seimborg FC Tactiek Azerbaijan
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 29
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 61.8
good Schieten formidable
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Taelman onderschept slim de pass. Taelman passt de bal met de wreef. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Pittsburgh FC 0:1

13e minuut.
Tosobu heeft problemen om de bal te vangen. Krepek geeft een lange en hoge pass. Marais rent richting de bal. Marais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Pittsburgh FC 0:2

16e minuut.
Lino rent richting de bal. Sapek onderschept slim de pass. Lino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lino krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Cotecchia met een sublieme pass. Drapała controleert de bal met de borst. Pop begaat een overtreding. Pop krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pop verovert de bal door een tackle van achteren. Drapała geeft een hoge lob. Déspota kopt de bal weg. Marais is nu in balbezit. Marais haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Déspota raakt geblesseerd tijdens het duel. Krepek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marais krijgt zijn hoofd ertegen. Cotecchia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sinevich rent richting de bal. Marais verovert de bal door een tackle van achteren. Marais schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Pittsburgh FC 0:3

33e minuut.
Pop rent richting de bal. Drapała verovert de bal door een tackle van achteren. Drapała met een sublieme pass. Marais rent richting de bal. Marais draait met de bal, schiet en ... Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Taelman passt de bal met de wreef. Ponti rent richting de bal. Marais onderschept slim de pass. Marais draait met de bal, schiet en ... Cotecchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Pittsburgh FC 0:4

36e minuut.
Kókai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Springsteen komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Springsteen is nu in balbezit. Springsteen geeft een lange en hoge pass. Key rent richting de bal. Dias de Luta verovert de bal door een tackle van achteren. Dias de Luta geeft een hoge lob. Mule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 59%, Pittsburgh FC 41%.
Seimborg FC - Pittsburgh FC 0:4

47e minuut.
Klungelig pakt Dias de Luta de bal. Drapała geeft een hoge lob. Déspota kopt de bal weg. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponti begaat een overtreding. Marais is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taelman met een snel genomen vrije trap. Déspota springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marais is nu in balbezit. Marais draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Taelman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soeharto komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Drapała rent richting de bal. Sapek rent richting de bal. Drapała geeft de bal voor. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais schiet op doel. Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Déspota is nu in balbezit. Déspota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Pittsburgh FC 0:5

55e minuut.
Nalewkowicz is nu in balbezit. Lascari onderschept slim de pass. Lascari speelt de bal door. Drapała rent richting de bal. Drapała geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cotecchia met een harde bal richting middenveld. Drapała kopt de bal weg. Krepek is nu in balbezit. Krepek geeft een hoge lob. Marais springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Pittsburgh FC 0:6

57e minuut.
Cotecchia is nu in balbezit. Cotecchia geeft de bal voor. Soeharto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soeharto geeft een hoge lob. Déspota krijgt zijn hoofd ertegen. Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kərimov passt de bal in één keer door. Soeharto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soeharto passt de bal in één keer door. Déspota is nu in balbezit. Déspota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Soeharto verovert de bal door een tackle van achteren. Lascari is nu in balbezit. Lascari geeft een hoge lob. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Pittsburgh FC 0:7

61e minuut.
Lascari geeft de bal voor. Marais kopt de bal weg. Déspota rent richting de bal. Déspota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Pittsburgh FC 0:8

63e minuut.
Klungelig pakt Nalewkowicz de bal. Soeharto met een sublieme pass. Drapała met een sublieme pass. Marais rent richting de bal. Marais haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Tracz geeft een hoge lob. Inworp. Drapała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soeharto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soeharto geeft een hoge lob. Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Déspota krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Pittsburgh FC 0:9

69e minuut.
Tracz verovert de bal door een tackle van achteren. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tracz. Déspota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drapała komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Krepek geeft de bal voor. Sinevich kopt de bal weg. Dias de Luta heeft problemen om de bal te vangen. Soeharto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soeharto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Key is nu in balbezit. Nalewkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nalewkowicz passt de bal met de wreef. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino draait met de bal, schiet en ... Mule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Déspota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drapała kopt de bal weg. Klungelig pakt Sinevich de bal. Marais is nu in balbezit. Marais draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tracz heeft problemen om de bal te vangen. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais rent richting de bal. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Drapała met de inworp. Déspota geeft de bal voor. Soeharto heeft problemen om de bal te vangen. Soeharto schiet op doel. Cotecchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Pittsburgh FC 0:10

90e minuut.
Talik verovert de bal door een tackle van achteren. Krepek verovert de bal door een tackle van achteren. Krepek passt de bal zonder na te denken. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Pittsburgh FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 75%, Pittsburgh FC 25%.
Seimborg FC - Pittsburgh FC 0:11