Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pittsburgh FC Seimborg FC
Azerbaijan Tactiek Seimborg FC
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 48.8
very good Schieten good
formidable Passen good
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Nalewkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tamulski met een sublieme pass. Krepek speelt de bal door. Daar is Matliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matliev haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Matliev heeft problemen om de bal te vangen. Matliev passt de bal met de wreef. Jobst is nu in balbezit. Jobst haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Seimborg FC 1:0

7e minuut.
Tamulski heeft problemen om de bal te vangen. Tamulski geeft de bal voor. Matliev kopt de bal weg. Klungelig pakt Jobst de bal. Jobst schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kərimov onderschept slim de pass. Kərimov geeft een lange en hoge pass. Matliev rent richting de bal. Matliev draait met de bal, schiet en ... Cotecchia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Seimborg FC 2:0

22e minuut.
Tracz speelt de bal door. Tosobu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamulski geeft een lange en hoge pass. Matliev rent richting de bal. Matliev schiet op doel. Cotecchia bokst de bal weg.

26e minuut.
Krepek kan de bal niet met de borst controleren. Krepek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ponti de bal. Matliev rent richting de bal. Matliev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Ponti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dias de Luta rent richting de bal. Galunov verovert de bal door een tackle van achteren. Galunov geeft een hoge lob. Jobst springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Maringá geeft een hoge lob. Tracz controleert de bal met de borst. Jobst tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jobst krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Nalewkowicz rent richting de bal. Kərimov rent richting de bal. Nalewkowicz onderschept slim de pass. Nalewkowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Galunov passt de bal in één keer door. Sinevich probeert naar een medespeler te passen. Krepek met een sublieme pass. Jobst bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobst draait met de bal, schiet en ... Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 42%, Seimborg FC 58%.
Pittsburgh FC - Seimborg FC 2:0

57e minuut.
Tracz geeft de bal voor. Maringá is nu in balbezit. Kókai verovert de bal door een tackle van achteren. Kókai haalt uit met een fantastische trap. Boniforti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Krepek rent richting de bal. Krepek speelt de bal door. Matliev rent richting de bal. Matliev haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Seimborg FC 3:0

69e minuut.
Lino met een sublieme pass. Krepek is nu in balbezit. Kókai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kókai krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Galunov verovert de bal door een tackle van achteren. Galunov passt de bal in één keer door. Matliev rent richting de bal. Matliev haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cotecchia trapt de bal weg van het doel. Tamulski geeft een hoge lob. Matliev rent richting de bal. Matliev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 38%, Seimborg FC 62%.
Pittsburgh FC - Seimborg FC 3:0