Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Missouri City FC Henley Hawks
4-2-2-2 Tactiek Let`s Do It
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 61
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


13e minuut.
Bosnić is nu in balbezit. Luzzatti is nu in balbezit. Bosnić onderschept slim de pass. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Taisne rent richting de bal. Moreay verovert de bal door een tackle van achteren. Moreay met een sublieme pass. Daar is Gallice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallice draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ottonello bokst de bal weg.

19e minuut.
Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Henley Hawks 0:1

20e minuut.
Gallice onderschept slim de pass. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică probeert naar een medespeler te passen. Gallice bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallice schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Haučo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prusik kopt de bal weg. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne draait met de bal, schiet en ... Van der Putten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zingarella speelt de bal door. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu speelt de bal door. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bosnić rent richting de bal. Bosnić schiet op doel. Van der Putten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Henley Hawks 0:2

28e minuut.
Moreay is nu in balbezit. Moreay probeert naar een medespeler te passen. Peláez speelt de bal door. Gallice is nu in balbezit. Gallice draait met de bal, schiet en ... Ottonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Prusik kopt de bal weg. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne passt de bal zonder na te denken. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić schiet op doel. Van der Putten bokst de bal weg.

34e minuut.
Deaconescu geeft een hoge lob. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić passt de bal met de wreef. Taisne is nu in balbezit. Taisne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusik schiet op doel. Van der Putten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Watras met een sublieme pass. Moreay speelt de bal door. Klungelig pakt Fică de bal. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu schiet op doel. Van der Putten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bosnić kopt de bal weg. Daar is Peláez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taisne rent richting de bal. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Henley Hawks 0:3

38e minuut.
Luzzatti geeft een hoge lob. Inworp. Chrapowicki met de inworp. Bosnić rent richting de bal. Bosnić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Peláez passt de bal met de wreef. Fică rent richting de bal. Brunt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brunt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 51%, Henley Hawks 49%.
Missouri City FC - Henley Hawks 0:3

48e minuut.
Fică kopt de bal weg. Daar is Gallice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zingarella geeft de bal voor. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez met een sublieme pass. Gallice bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallice draait met de bal, schiet en ... Ottonello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Henley Hawks 1:3

62e minuut.
Peláez passt de bal met de wreef. Moreay rent richting de bal. Moreay speelt de bal door. Fică rent richting de bal. Fică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Inworp. Giannattasio komt het veld opgelopen. Szerszeń komt het veld opgelopen. Gendron komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Moreay rent richting de bal. Moreay geeft een hoge lob. Gallice is nu in balbezit. Gallice draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Henley Hawks 2:3

79e minuut.
Gallice rent richting de bal. Gallice geeft een hoge lob. Haučo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fică rent richting de bal. Fică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Taisne controleert de bal met de borst. Moreay is nu in balbezit. Moreay geeft de bal voor. Gallice rent richting de bal. Gallice draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Gendron passt de bal zonder na te denken. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón passt de bal in één keer door. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel. Ottonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fică is nu in balbezit. Fică haalt uit met een fantastische trap. Ottonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Missouri City FC - Henley Hawks 3:3

83e minuut.
Taisne speelt de bal door. Klungelig pakt Giannattasio de bal. Fică begaat een overtreding. Fică krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Brunt is nu in balbezit. Brunt geeft een hoge lob. Giannattasio is nu in balbezit. Giannattasio draait met de bal, schiet en ... Van der Putten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Henley Hawks 3:4

89e minuut.
Deaconescu geeft de bal voor. Peláez is nu in balbezit. Peláez passt de bal in één keer door. Gallice heeft problemen om de bal te vangen. Gallice schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Peláez onderschept slim de pass. Peláez probeert naar een medespeler te passen. Gallice bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek is nu in balbezit. Gallice verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Missouri City FC - Henley Hawks 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 41%, Henley Hawks 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Missouri City FC - Henley Hawks 4:4