Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-06 01:20
  • Competitiewedstrijd: Major League
  • Stadion: Hawk's Nest
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20205
Henley Hawks Missouri City FC
Let`s Do It Tactiek BBDC
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 53
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Gallice passt de bal zonder na te denken. Rejski rent richting de bal. Rejski passt de bal in één keer door. Gallice bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallice draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kreuder probeert naar een medespeler te passen. Gallice is nu in balbezit. Zingarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallice onderschept slim de pass. Gallice draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavas rent richting de bal. Giannattasio onderschept slim de pass. Giannattasio schiet op doel. Van der Putten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Missouri City FC 1:0

28e minuut.
Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Taisne rent richting de bal. Taisne passt de bal in één keer door. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Busto met een sublieme pass. Gendron bereikt de bal nog maar net als eerste. Gendron passt de bal met de wreef. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Deaconescu passt de bal met de wreef. Wyszyński heeft problemen om de bal te vangen. Wyszyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gallice de bal. Gallice haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas geeft een hoge lob. Gendron met een sublieme pass. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cavas met een sublieme pass. Luzzatti is nu in balbezit. Taisne onderschept slim de pass. Taisne schiet op doel. Van der Putten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Missouri City FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 37%, Missouri City FC 63%.
Henley Hawks - Missouri City FC 2:0

53e minuut.
Klungelig pakt Kreuder de bal. Kreuder geeft de bal voor. Gallice is nu in balbezit. Gallice haalt uit met een fantastische trap. Foxx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Missouri City FC 2:1

55e minuut.
Pieniążek kopt de bal weg. Klungelig pakt Brunt de bal. Gallice bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallice haalt uit met een fantastische trap. Foxx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Henley Hawks - Missouri City FC 2:2

57e minuut.
Brunt geeft een hoge lob. Ilev is nu in balbezit. Taisne verovert de bal door een tackle van achteren. Taisne schiet op doel. Van der Putten maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Taisne de bal. Taisne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Missouri City FC 3:2

60e minuut.
Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Gendron is nu in balbezit. Gendron passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Giannattasio de bal. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gendron met de inworp. Wyszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gendron probeert naar een medespeler te passen. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Giannattasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio met een sublieme pass. Taisne is nu in balbezit. Taisne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Szerszeń komt het veld opgelopen. Garon komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu geeft de bal voor. Luzzatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio verovert de bal door een tackle van achteren. Giannattasio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De Ornelas geeft een hoge lob. Inworp. Gendron met een snelle inworp. De Ornelas met een sublieme pass. Gendron geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cavas geeft de bal voor. Peláez rent richting de bal. Peláez speelt de bal door. Gallice is nu in balbezit. Gallice schiet op doel. Foxx bokst de bal weg.

85e minuut.
De Ornelas verovert de bal door een tackle van achteren. De Ornelas passt de bal zonder na te denken. Gendron speelt de bal door. Taisne is nu in balbezit. Taisne haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Missouri City FC 4:2

88e minuut.
Gendron bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski verovert de bal door een tackle van achteren. Rejski probeert naar een medespeler te passen. Gallice is nu in balbezit. Gallice schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 41%, Missouri City FC 59%.
Henley Hawks - Missouri City FC 4:2