Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las vegas city Atlantic FC
4-5-1 2Wings Tactiek TBUMM
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
67.7 gemiddelde waardering 69.1
excellent Schieten excellent
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


12e minuut.
Bagus geeft een hoge lob. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi geeft een lange en hoge pass. Sutton is nu in balbezit. Sutton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is Sutton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutton met een sublieme pass. Zuanella is nu in balbezit. Zuanella draait met de bal, schiet en ... Sasin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bagus met een snelle inworp. Pelé geeft de bal voor. Paala is nu in balbezit. Perak is nu in balbezit. Perak draait met de bal, schiet en ... Amit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Varholak geeft een lange en hoge pass. Tucker is nu in balbezit. Tucker passt de bal in één keer door. Zuanella rent richting de bal. Zuanella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Maisonneuve kan de bal niet met de borst controleren. Cano is nu in balbezit. Cano geeft een lange en hoge pass. Paala is nu in balbezit. Paala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 46%, Atlantic FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Las vegas city - Atlantic FC 0:0

48e minuut.
Bagus heeft problemen om de bal te vangen. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi passt de bal met de wreef. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Hale verovert de bal door een tackle van achteren. Kropop onderschept slim de pass. Kropop geeft een hoge lob. Perak maakt een snoekduik en kopt de bal. Amit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kaweesi kopt de bal weg. Sutton is nu in balbezit. Met opzet legt Kropop zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kropop naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Buitenspel voor Sutton. Goede buitenspelval van de verdediging. Le Coz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Bagus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi geeft een lange en hoge pass. Sutton maakt een snoekduik en kopt de bal. Sasin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Atlantic FC 0:1

88e minuut.
Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Amit met een sublieme pass. Inworp. Pelé met een snelle inworp. Fuller geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kaweesi de bal. Kaweesi geeft een hoge lob. Sutton maakt een snoekduik en kopt de bal. Sasin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 44%, Atlantic FC 56%.
Las vegas city - Atlantic FC 0:1