Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlantic FC Las vegas city
TBUMM Tactiek 4-5-1 2Wings
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
65.6 gemiddelde waardering 70.8
excellent Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Kropop met een snelle inworp. Ingolfsson geeft een lange en hoge pass. Kukurinkov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bastías passt de bal in één keer door. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi geeft de bal voor. Ingolfsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tekin rent richting de bal. Sasin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Fuller probeert naar een medespeler te passen. Pelé is nu in balbezit. Pelé passt de bal zonder na te denken. Perak is nu in balbezit. Perak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Las vegas city 0:1

17e minuut.
Bagus passt de bal met de wreef. Kropop rent richting de bal. Kropop passt de bal in één keer door. Ingolfsson rent richting de bal. Ingolfsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ingolfsson passt de bal in één keer door. Kropop is nu in balbezit. Kropop passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kukurinkov de bal. Kukurinkov schiet op doel. Amit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Perak kopt de bal weg. Pelé is nu in balbezit. Pelé passt de bal met de wreef. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pantov speelt de bal door. Moldovan heeft problemen om de bal te vangen. Tekin rent richting de bal. Tekin draait met de bal, schiet en ... Sasin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlantic FC - Las vegas city 1:1

34e minuut.
Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin begaat een overtreding. Perak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kropop met een snel genomen vrije trap. Kukurinkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Amit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 61%, Las vegas city 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlantic FC - Las vegas city 1:1

48e minuut.
Ingolfsson met een sublieme pass. Pelé is nu in balbezit. Pelé probeert naar een medespeler te passen. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perak is nu in balbezit. Perak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Las vegas city 1:2

51e minuut.
Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi geeft de bal voor. Pelé geeft een lange en hoge pass. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Tucker de bal onder controle te krijgen. Perak rent richting de bal. Perak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Las vegas city 1:3

59e minuut.
Maisonneuve is nu in balbezit. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisonneuve schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maisonneuve krijgt een gele kaart. Fuller moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Fuller kan niet meer verder spelen. Ximenes komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ximenes heeft problemen om de bal te vangen. Cano rent richting de bal. Moldovan onderschept slim de pass. Tekin rent richting de bal. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Sasin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Pantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov passt de bal met de wreef. Daar is Kropop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kropop geeft een lange en hoge pass. Kukurinkov krijgt zijn hoofd ertegen. Amit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Kaweesi passt de bal met de wreef. Rabiega is nu in balbezit. Ingolfsson begaat een overtreding. Ingolfsson krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Perak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tucker. Perak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kropop zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kukurinkov springt en kopt de bal. Amit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Bagus geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaweesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bastías is nu in balbezit. Bastías geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pelé geeft een lange en hoge pass. Kropop kan de bal niet met de borst controleren. Kropop probeert naar een medespeler te passen. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Bastías onderschept slim de pass. Bastías passt de bal in één keer door. Parraguéz rent richting de bal. Kukurinkov onderschept slim de pass. Kukurinkov schiet op doel. Amit bokst de bal weg. Perak rent richting de bal. Perak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Las vegas city 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 67%, Las vegas city 33%.
Atlantic FC - Las vegas city 1:4