Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lawrence Dinamo T
NewSeasonNew442 Tactiek 4def2
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
63.3 gemiddelde waardering 69.1
zeer goed Schieten formidabel
formidabel Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ferri passt de bal met de wreef. Quadrelli is nu in balbezit. Met opzet legt Fornal zijn tegenspeler op de grond. Fornal krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Ferri met een sublieme pass. Franken is nu in balbezit. Franken probeert naar een medespeler te passen. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap. Cheatham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Mesko geeft een hoge lob. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski passt de bal in één keer door. Avren bereikt de bal nog maar net als eerste. Avren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Jaworski met een snelle inworp. Rhine is nu in balbezit. Rhine passt de bal zonder na te denken. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli draait met de bal, schiet en ... Cheatham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Walasek verovert de bal door een tackle van achteren. Walasek probeert naar een medespeler te passen. Mesko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesko geeft de bal voor. Rażniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bullrich bokst de bal weg.

20e minuut.
Avren is nu in balbezit. Jaworski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grayson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Avren rent richting de bal. Avren geeft een lange en hoge pass. Rażniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

25e minuut.
Zaharia kopt de bal weg. Daar is Walasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Vliet rent richting de bal. Walasek verovert de bal door een tackle van achteren. Walasek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nicholas passt de bal zonder na te denken. Grayson met een sublieme pass. Mesko is nu in balbezit. Mesko geeft een hoge lob. Rażniewski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mioso heeft problemen om de bal te vangen. Walasek is nu in balbezit. Walasek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Klungelig pakt Rhine de bal. Sułkowski geeft een lange en hoge pass. Mesko is nu in balbezit. Mesko geeft een lange en hoge pass. Rażniewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Walasek is nu in balbezit. Walasek passt de bal in één keer door. Mesko rent richting de bal. Mesko geeft de bal voor. Rażniewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Walasek heeft problemen om de bal te vangen. Walasek passt de bal zonder na te denken. Avren bereikt de bal nog maar net als eerste. Avren geeft een lange en hoge pass. Rażniewski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Grayson verovert de bal door een tackle van achteren. Grayson geeft een lange en hoge pass. Mesko rent richting de bal. Mesko geeft de bal voor. Rażniewski springt en kopt de bal. Bullrich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawrence 68%, Dinamo T 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lawrence - Dinamo T 0:0

52e minuut.
Inworp. Kozar komt het veld opgelopen. Avren met een snelle inworp. Grayson geeft de bal voor. Rażniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bullrich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Grayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek is nu in balbezit. Walasek probeert naar een medespeler te passen. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski haalt uit met een fantastische trap. Bullrich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Bullrich met een sublieme pass. Grayson kopt de bal weg. Alcántar heeft problemen om de bal te vangen. Rażniewski rent richting de bal. Rażniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek passt de bal in één keer door. Avren rent richting de bal. Avren geeft de bal voor. Rażniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Dinamo T 0:1

75e minuut.
Houston komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Jaworski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zino komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Walasek passt de bal met de wreef. Daar is Grayson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grayson passt de bal met de wreef. Mesko geeft een hoge lob. Rażniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Dinamo T 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawrence 62%, Dinamo T 38%.
FC Lawrence - Dinamo T 0:2