Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nippon Baltimore Arsenal FC
FCN1 Tactiek 433-2.1-F
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
61.1 gemiddelde waardering 61.8
excellent Schieten very good
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


23e minuut.
Dunst geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śledź met een snelle inworp. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Benes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Śledź met een sublieme pass. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunst bereikt de bal nog maar net als eerste. Merik onderschept slim de pass. Merik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Baltimore Arsenal FC 0:1

38e minuut.
Akalan probeert naar een medespeler te passen. Narov rent richting de bal. Narov geeft een hoge lob. Daar is Merik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dunst heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Anness is nu in balbezit. Anness geeft de bal voor. Šaluchanskis heeft problemen om de bal te vangen. Inman verovert de bal door een tackle van achteren. Inman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 54%, Baltimore Arsenal FC 46%.
FC Nippon - Baltimore Arsenal FC 0:1

55e minuut.
Alborn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Inman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maldonado krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Bueller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueller passt de bal zonder na te denken. Anness met een sublieme pass. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Alborn rent richting de bal. Alborn passt de bal zonder na te denken. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisi is nu in balbezit. Aloisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hartnett komt het veld opgelopen. Castillo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Chivu geeft een lange en hoge pass. Merik heeft problemen om de bal te vangen. Dunst is nu in balbezit. Merik onderschept slim de pass. Merik schiet op doel. Benes bokst de bal weg. Paal! Castillo passt de bal zonder na te denken. Anness is nu in balbezit. Maldonado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maldonado krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Castillo geeft de bal voor. Bytnowicz onderschept slim de pass. Anness bereikt de bal nog maar net als eerste. Anness geeft een hoge lob. Hartnett maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nippon - Baltimore Arsenal FC 1:1

82e minuut.
Castillo rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castillo met de inworp. Prince is nu in balbezit. Prince draait met de bal, schiet en ... Cadoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Hartnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartnett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Baltimore Arsenal FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 46%, Baltimore Arsenal FC 54%.
FC Nippon - Baltimore Arsenal FC 2:1