Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warszawa Warszawa (L) Hot Club Lions
junior Tactiek 352-mod2
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.8 gemiddelde waardering 60
formidable Schieten outstanding
very good Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Dunn kopt de bal weg. Delmas rent richting de bal. Delmas passt de bal zonder na te denken. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. Isham bokst de bal weg.

4e minuut.
Bartniak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Porru met een snelle inworp. Coolidge is nu in balbezit. Coolidge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Porru rent richting de bal. Porru passt de bal met de wreef. Simon is nu in balbezit. Simon passt de bal met de wreef. Bartniak verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Porru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham begaat een overtreding. Isham krijgt een gele kaart. Coolidge is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Granat neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Simon de bal. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca passt de bal zonder na te denken. Vojnić rent richting de bal. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Hot Club Lions 1:0

32e minuut.
Coolidge passt de bal met de wreef. Porru rent richting de bal. Porru probeert naar een medespeler te passen. Simon rent richting de bal. Simon draait met de bal, schiet en ... Fay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Zarosa passt de bal in één keer door. Isham is nu in balbezit. Isham passt de bal in één keer door. Delmas rent richting de bal. Delmas draait met de bal, schiet en ... Isham bokst de bal weg.

36e minuut.
Maciocha geeft de bal voor. Bartniak kopt de bal weg. Isham met een sublieme pass. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Isham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Granat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isham is nu in balbezit. Isham passt de bal in één keer door. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 55%, Hot Club Lions 45%.
Warszawa Warszawa (L) - Hot Club Lions 1:0

48e minuut.
Isham probeert naar een medespeler te passen. Vojnić kopt de bal weg. De Anda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simon rent richting de bal. Simon draait met de bal, schiet en ... Fay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Isham speelt de bal door. Dunn kan de bal niet met de borst controleren. Simon speelt de bal door. Vojnić rent richting de bal. Vojnić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bartniak kopt de bal weg. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Delmas passt de bal met de wreef. Isham rent richting de bal. Isham passt de bal zonder na te denken. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Simon speelt de bal door. Bartniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić schiet op doel. Fay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Hot Club Lions 2:0

67e minuut.
Delmas rent richting de bal. Granat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delmas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fox zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Delmas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard geeft een lange en hoge pass. Morais rent richting de bal. Vojnić verovert de bal door een tackle van achteren. Vojnić haalt uit met een fantastische trap. Fay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Maciocha geeft een hoge lob. Simon kopt de bal weg. Vojnić rent richting de bal. Vojnić draait met de bal, schiet en ... Fay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Hot Club Lions 3:0

80e minuut.
Delmas is nu in balbezit. Isham speelt de bal door. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Hot Club Lions 3:1

86e minuut.
Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn verovert de bal door een tackle van achteren. Dunn met een sublieme pass. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas draait met de bal, schiet en ... Isham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Simon rent richting de bal. Simon passt de bal zonder na te denken. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić draait met de bal, schiet en ... Fay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 55%, Hot Club Lions 45%.
Warszawa Warszawa (L) - Hot Club Lions 3:1